Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 квітня 2011, 12:19 ДТП
Народний депутат України Лісін розбився на своєму "Ламборгіні"
Народний депутат України Лісін розбився на своєму "Ламборгіні"

Народний депутат України потрапив у ДТП на італійському "суперкарі". Його "Ламборгіні" вилетів на узбіччя і вдарився в інформаційне табло автозаправки. Водій загинув на місці.

Про страшну аварію нині свідчить понівечене табло та квіти. Все сталося близько другої ночі. Автозаправник, що працював на зміні, пригадує, як іномарка знесла два фонарі й урізалася в бетонний фундамент рекламного щита. Водій помер на місті. Потому довідалися, що при кермі був народний депутат Микола Лісін.

Олексій Гончаренко, заступник голови Одеської ОДА:

- Это большая утрата, я думаю, не только для нас, и для нашей партии, и верховного совета, а для всей Украины.

Міліціянти стосовно резонансної ДТП немов води в рот понабирали. Ніхто нічого не коментує. Колеги ж та друзі не вірять у те, що винен у трагедії сам загиблий. Називають його природженим водієм. Одне з припущень - перед автом зненацька з'явилася тварина.

Олексій Гончаренко, заступник голови Одеської ОДА:

- Есть разные - что это была собака, которую он не хотел сбить. Как это произошло - я не готов сказать. Одно могу сказать: это трагедия.

Та на думку експертів, на швидкості майже двісті кілометрів за годину щось помітити, а тим більше, вчинити маневр, просто неможливо. Італійський "суперкар" "Ламборгіні Галлардо" розганяється до сотні за чотири секунди. Відтак, автомобіль вартістю близько 200 тисяч доларів сам провокує водія на порушення швидкісного режиму. Відтак, є ще одна версія ДТП - вуличні перегони. Подейкують, що депутат влаштував із кимось змагання, а перед заправкою не впорався з кермом.

Олександр Єфремов, лідер фракції Партії регіонів у парламенті:

- Наехал на бордюр, автомобиль выбросило в стойку, которая рекламная стойка, на сколько меня информировали, возле заправки, и он погиб. Печально то, что у него осталось много детей, и вообще это печально.

Відомо, що за фактом ДТП порушили кримінальну справу - за недотримання правил дорожнього руху. За попередньою інформацією, винен у трагедії сам парламентар, бо втричі перевищив дозволену швидкість.