Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 квітня 2011, 14:26 ДТП
На Чернігівщині п'яний інвалід чужим авто збив молоду дівчину
На Чернігівщині п'яний інвалід чужим авто збив молоду дівчину

П'яний інвалід чужою автівкою збив 17-річну дівчину на Чернігівщині. Замість допомогти дитині очманілий чолов'яга помчав далі.

Надвечір уздовж жвавої автотраси сімнадцятирічна Вікторія йшла з гостин. Слухала музику через навушники, тож не почула, що позаду неї на шаленій швидкості мчить легковик.

Володимир Співак, керівник Талалаївського відділу ДАІ:

- Водій не вибрав безпечної швидкості, і здійснив наїзд на пішохода, та з місця пригоди зник, навіть не зупинившись. Не надав їй ніякої допомоги.

Закривавлену дівчину в кюветі надибав випадковий перехожий. Він, не гаючись, викликав міліцію та "швидку".

Володимир Мамуляк, заступник керівника Талалаївської районної лікарні:

- Поступила у вкрай важкому стані. Політравма, обширні переломи таза, правої і лівої стегнової кістки, правої плечової кістки. Травматичний шок.

Шукати водія почала мало не вся місцева міліція. Вже наступного дня з'ясували - вранці до однієї з місцевих СТО хтось пригнав розбиту "ВАЗівську" "сімку".

Сергій Борздий, заступник керівника відділу УДАІ Чернігівської області:

- Зайшовши в один із дворів, співробітники міліції помітили автомобіль з характерними ушкодженнями по ДТП. Власник подвір’я зізнався, що його син вночі приїхав та поставив автомобіль.

Зловмисником виявився 34-річний місцевий інвалід. П'яний чоловік узяв без дозволу батькового легковика й гайнув селищем.

Затриманий:

- А ви питали, що сталося, чому машина розбита?

- Він подзвонив жінці, каже, таке й таке діло.

- Яке?

- Каже, я у кюветі.

- То прав у Вас нема?

- Немає.

- А шо з рукой?

- … (Тікає)

Горе-водія одразу ж затримали. Проти нього порушено кримінальну справу, що загрожує 10-річним ув'язненням. А ось у постраждалої попереду тривалий курс лікування.

Вікторія, постраждала:

- Мені дуже погано було. Мене врач одкачав.

- Ти переходила через дорогу, чи як усе було?

- Не помню. Ноги важко піднімать.

Щоби дівчина змогла звестися на ноги, їй потрібно зробити кілька складних операцій у обласному центрі. За слів лікарів, лише транспортування пацієнтки до Чернігова коштуватиме понад шість тисяч гривень. Уже відомо, що всі витрати на лікування пообіцяв оплатити батько затриманого.