Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 квітня 2011, 15:42 ДТП
У Луганську помічниця прокурора збила 13-річну дитину
У Луганську помічниця прокурора збила 13-річну дитину

13-річна дитина з численними травмами потрапила в реанімацію від наїзду автівки помічниці прокурора одного з районів Луганська. За життя хлопчика нині борються лікарі. А ось кермувальниця спокійно ходить на роботу.

Євген Соломін, кореспондент:

- Трагедія сталася за 100-150 метрів від пішохідного переходу. 13-річний хлопчик опинився на проїжджій частині, де його знесла автівка, за кермом якої сиділа помічниця прокурора Ленінського району Луганська.

Підлітка з місця ДТП доправили в реанімацію у стані клінічної смерті. Лікарі оцінюють стан дитини як украй тяжкий.

Ігор Висоцький, в.о. головного лікаря Луганської обласної дитячої клінічної лікарні:

- Травмы - это черепно-мозговые травмы, ушиб грудной клетки, ушиб брюшной полости, это политравмы. Основная симптоматика - это перелом основания черепа.

Лікарі кажуть: аби врятувати дитину, потрібно стабілізувати роботу життєво важливих органів, передусім - серця. Якщо це вдасться, то шанси на одужання з'являться. Натомість винуватиця аварії, помічниця прокурора, сьогодні на робочому місці. Та ані вона, ані її районне керівництво з пресою спілкуватися не побажали. Говіркішими виявилися обласні прокурори. Вони підтвердили факт ДТП за участі співробітниці правоохоронного органу.

Олександр Зайцев, керівник відділу Луганської обласної прокуратури:

- Дело возбуждено по части 2, статье 286. Такие дела на контроле у прокуратуры, поэтому ни а какой предвзятости не может быть и речи.

Якщо ж слідство визнає провину кермувальниці, то їй загрожуватиме позбавлення волі на термін до 8 років. Утім, ані швидкість машини, ані інші обставини трагедії поки невідомі. Все це - таємниця слідства.