Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 квітня 2011, 12:01 ДТП
На Волині не розминулися "Тойота" й "Мерседес"
На Волині не розминулися "Тойота" й "Мерседес"

Смертельна ДТП на Волині. Поблизу Луцька не розминулися "Тойота" й "Мерседес". Від зіткнення одна людина загинула, трьох інших - тяжко травмовано.

Неділя. 7:30 ранку. Автодорога "Доманове-Ковель-Чернівці". Лобове зіткнення двох легковиків було таким потужним, що гуркіт почули в будинках за 300 метрів від траси. Люди побігли дивитися, що сталося, а потім кинулися викликати "швидку" й міліцію.

Інга Коваль, інспектор сектору УДАІ у Волинській області:

- Картина була досить жахлива. Два транспортні засоби були у лобовому зіткненні. Вони були пошкоджені. На місці знаходився труп, а інших постраждалих каретою "швидкої" було доставлено в луцьку лікарю.

Страшний удар смертельно травмував пасажира "Тойоти", що був на задньому сидінні. Водія цієї машини, ще одного пасажира й кермувальника "Мерседеса", який є депутатом однієї з райрад Житомирської області, з численними забиттями шпиталювали. Чому сталося зіткнення - з'ясовує ДАЇ.

Андрій Владимир, керівник сектору УДАІ у Волинській області:

- Була денна пора доби, видимість в напрямку руху 400 метрів, хоча нормативна - 350. На даній ділянці дороги є дві смуги у кожному напрямку. Скажемо так: умови утримання дороги в належному стані.

У належному технічному стані були й обидві автівки. ДАЇвці кажуть: якби так зіштовхнулися вітчизняні легковики, загинуло б більше людей.

Олександр Паламарчук, старший інспектор сектору УДАІ у Волинській області:

- Ну, так як в автівках нижчого класу немає подушок безпеки, то я думаю, що були би більш трагічніші наслідки. А в цих автомобілях, все-таки, спасли життя людей подушки безпеки.

Експерти вже оглянули понівечені машини, і схиляються до версії, що ДТП сталася через людський чинник - перевищення швидкості, або ж неуважність когось із водіїв.