Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 квітня 2011, 16:16 ДТП
На Дніпропетровщині водій на смерть збив велосипедистку і зник
На Дніпропетровщині водій на смерть збив велосипедистку і зник

На Дніпропетровщині водій на смерть збив пенсіонерку на велосипеді і втік з місця пригоди. Як з'ясували правоохоронці, кермувальник щойно закінчив автошколу, утім, водійського посвідчення ще не одержав.

Того вечора чоловік мав працювати в нічну зміну. Щоб доїхати до шахти, взяв авто, яким зазвичай кермує дружина. Утім, його навичок водія в негоду виявилося замало.

Олексій, затриманий:

- На встречу ехала машина, она вывернула, заезжала в город, ехала на дальнем свете, я ехал на ближнем свете. Я ему моргнул пару раз, где-то за метров 40, он переключил на ближний свет, и я был ослеплен.

Раптом чоловік відчув удар, а лобове скло вм'яло в салон. Чоловік перелякався, що когось збив і втік. Згодом на місці аварії знайшли скривавлену 65-річну жінку, поруч лежав її велосипед. Постраждалу одразу доправили до лікарні.

Ірина Чащина, заввідділу Першотравенської міської лікарні:

- Состояние больной при поступлении и в последующем крайне тяжелое, с ухудшением, в течение суток, не смотря на проведенную интенсивную терапию, реанимационные мероприятия, больная скончалась.

На місці аварії правоохоронці виявили уламки авта.

Віталій Таращук, заступник керівника Першотравенського РВ міліції:

- В ходе этого исследования было установлено, что данные осколки принадлежат передней фаре автомобиля марки "Таврия".

Згодом правоохоронці дізналися про 32-річного місцевого мешканця, який нещодавно купив машину цієї марки. В його гаражі стояло авто, вже із заміненим лобовим склом, проте зі слідами аварії. Винуватця ДТП затримали.