Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 березня 2011, 12:55 ДТП
На Львівщині жінка збила власного батька і зникла з місця ДТП
На Львівщині жінка збила власного батька і зникла з місця ДТП

Неподалік Львова жінка автомобілем збила на смерть власного батька і втекла з місця ДТП. Та вже за годину даївці її знайшли.

Тридцятирічна Тетяна тепер у руках правоохоронців. Жінка розповідає: незадовго до трагедії батько прийшов до неї в гості. Був добряче п'яним, тож трохи посварилися. Після цього пішов собі кудись, а дочка поїхала по дітей до дитсадка. Аж раптом посеред дороги побачила тата.

Тетяна, винуватиця ДТП:

- Він переходив дорогу, вже був посередині траси, а я їхала з боку траси, і, думаю, буде зараз йти, зараз по краю, щоб я його вже не бачила, і перестроїлася в крайній ряд, і він якраз переходив дорогу - і мені.

Жінка стверджує: коли наблизилася до батька, він сіпнувся, тому й сталося зіткнення. Ударом чоловіка відкинуло на 20 метрів. Від травм помер миттєво. Донька навіть не намагалася надати допомогу.

Тетяна, винуватиця ДТП:

- І, звичайно, я налякалася, і я поїхала дальше, об'їхала, і всьо, по кругу, і думаю: "Їду туда назад".

Назад жіночка не доїхала - даївці знайшли її раніше.

Степан Пилип'як, співробітник ДПС УДАІ у Львівській області:

- Нами було встановлено колір машини і приблизно модель машини. Далі не буду видавали таємниць нашої роботи, але нами був розшуканий даний автомобіль.

Чи винна Тетяна у смерті власного батька - з'ясує слідство. Та що жінка втекла з місця аварії - вже свідчить не на її користь.