Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 березня 2011, 13:36 ДТП
У Маріуполі "Джілі" влетіла в електроопору, водій загинув
У Маріуполі "Джілі" влетіла в електроопору, водій загинув

Ранок у Маріуполі розпочався з дорожньої пригоди, що забрала життя однієї людини. Ще двоє потрапили до лікарні. Деталі трагедії розкажуть наші кореспонденти.

Автомобіль "Джилі" летів Маліуполем рано вранці. Раптом машину повело вбік і знесло з дороги. На її шляху були дві електроопори.

Василь Володимирович, свідок:

- Зацепил этот стол, и крутило аж до того столба.

Авто просто обійняло стовпа. Передня частина машини перетворилася на зім'яту бляшанку. У 31-річного водія китайського авта жодних шансів на порятунок не було. Двох пасажирів доправили до лікарень міста. Стан одного з них украй тяжкий.

Василь Володимирович, свідок:

- Одного мы сразу погрузили, видно, он его выдавил. Рядом сидевший - стонал человек, мы его раз подняли, в скорую помощь погрузили. А второго - был зажат, и там МЧСники вырезали.

Свідки кажуть однозначно: причиною трагедії стало перевищення швидкості та неуважність водія.

Федір Дженчако, старший інспектор відділу ДАІ м. Маріуполя:

- Скорее всего, отвлекся от управления, выехал за пределы дороги вправо, после чего совершил наезд на одну электроопору, и автомобиль уже в неуправляемом состоянии совершил боковой наезд на вторую электроопору.

У міліції зазначають: ДТП сталася просто біля зупинки громадського транспорту, де зазвичай багато людей. То ж якби все відбулося не о четвертій ранку, а пізніше, постраждалих могло бути набагато більше.