Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 березня 2011, 13:53 ДТП
У Маріуполі легковий автомобіль заплутався в обірваних дротах
У Маріуполі легковий автомобіль заплутався в обірваних дротах

Дивна ДТП сталася в Маріуполі: легковик заплутався в обірваних дротах. Машину почало крутити, й урешті вона налетіла на стовпа.

Кілометрові затори, перекрита дорога, обірвані дроти, які колише вітер. Авто розбите об стовпа. Таку картину побачили вранці маріупольці на вулиці Набережній. Постраждалий водій "Шевроле" розповідає: спокійно собі їхав, як раптом попереду зірвалися тролеї.

Роман, постраждалий:

- Начал обходить, и уже не успел обойти, получается, оно прямо передо мной упало. Оборвалось ролле, и попало под машину. Машина стала неуправляемой, ударился в столб.

Намотані на колеса дроти самі повели авто просто на стовпа. Легковик влетів в електроопору з усього розмаху, перед машини просто розчавило. А от водій, певно, народився в сорочці - лишився неушкодженим.

Роман, постраждалий:

- Просто был пристегнутый, и это спасло меня.

У Романа тепер одне питання: що дроти робили на дорозі? Міліція відповідає: винен тролейбус.

Федор Дженчако, інспектор відділу ДАІ м. Маріуполя:

- Примерно в 7:10 утра со стороны центра города, двигался троллейбус, у которого оборвались штанги. Скорее всего, была превышена скорость, в результате чего оборвало левую штангу и ударило по растяжке.

Галина, водійка тролейбуса:

- Просто ваша версия, как такое могло произойти - упали штанги, у меня упали штанги. Оборвали троллейбус.

- Часто такое бывает?

- Нет.

Правоохоронці обіцяють провести всі необхідні перевірки і винних покарати, а ще - зобов'язати замінити старі й небезпечні для життя тролейбусні дроти.