Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 березня 2011, 12:33 ДТП
На дорогах України сталося чимало ДТП з трагічним фіналом
На дорогах України сталося чимало ДТП з трагічним фіналом

Вихідні виявилися неспокійними для водіїв. На дорогах сталося чимало ДТП з трагічним фіналом. Тільки аварія в Рівному забрала життя чотирьох дорослих і дитини.

У Рівному водій "Деу" намагався повернути ліворуч, але не пропустив "Шкоду". За свідченнями очевидців, водій чеської автівки надто поспішав. Уже за кілька секунд після зіткнення з "Деу", яким їхала молода сім’я з п'ятирічною дитиною, "Шкода" опинилася в кюветі. Спинив її тільки відбійник.

Микола, свідок:

- Тут я вже хотів починати рух, але бачу - знову поток машин зі сторони Рівного на Тинне. І тут чую якийсь удар. На мене летить і вибиває лобове скло. Як я дивлюсь, то "Шкода" вже кувиркається, і обсипається цим порошком. Це було долі секунди.

Що стало причиною лиха, та чи можна було його уникнути, наразі з'ясовують працівники ДАІ.

Ярослав Ковальчук, керівник ДАІ Рівненської області:

- В результаті ДТП четверо осіб загинуло. В автомобілі "Ланос" загинула сім’я: батько, мати та малолітня дитина 4,5 роки. В автомобілі "Шкода" загинув пасажир. За попередньою інформацією, водії були тверезі. Але кінцеві результати будуть встановлювати слідство.

Трьох постраждалих "швидка" доправила до реанімації Рівненської міської лікарні.

Валентин Королюк, завідувач відділення реанімації:

- Дівчинку, на жаль, не зважаючи на інтенсивну терапію, врятувати не вдалось. Іншим двом пацієнтам - це хлопчина та дівчина молодого віку - надана перша допомога.

 

Схожа аварія сталася і в Криму. Там теж відзначився водій "Деу": повертав ліворуч і не пропустив зустрічного "Мерседеса". В результаті зіткнення німецьку автівку викинуло на узбіччя, де вона ще й урізалася в стовп. Від сильного удару капот іномарки перетворився на купу брухту. П'ятеро пасажирів потрапили до лікарні.

Андрій Рябіков, керівник УДАІ в Криму:

- В результате ДТП 3 молодых девушки, 21-летние, пассажиры "Мерседеса" получили травмы различной степени тяжести от ссадин и ушибов до переломов. Также пострадали водитель "Деу-Ланос" и его 21-летняя пассажирка. Все они доставлены в больницу. По данному факту проводится проверка.

 

Тим часом у Києві, на Московському мості, "БМВ" наздогнала "Тойоту". Результат - дві геть потрощені автівки. За словами свідка, "БМВ" кидало по всій дорозі. Несподівано авто стало некероване і влетіло в "Тойоту", що їхала попереду. Удар був такої сили, що обидві машини влетіли у відбійник. Тільки дивом обійшлося без жертв: тільки водійка "Тойти" зламала руку. Кермувальник і пасажирка іншої автівки, взагалі, майже неушкоджені. Щоправда, водій "БМВ" відзначився неадекватною поведінкою: спочатку стверджував, що це "Тойта" його наздогнала, а згодом заявив, що за кермом сиділа подруга. Очевидці пояснюють такі коники просто - чоловік був п'яний.