Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 березня 2011, 12:03 ДТП
На трасі "Київ-Одеса" перекинувся маршрутний автобус
На трасі "Київ-Одеса" перекинувся маршрутний автобус

Аварія сталася на трасі "Київ-Одеса". Там перекинулася маршрутка, що їхала у Білу Церкву. Мікроавтобус, повний пасажирів, з дороги відтіснила інша машина. Водій "Мерседеса" намагався втримати кермо, та автобус все одно перекинувся.

Все сталося перед очима у Віктора. Він їхав до Києва. Біля селища Митниці побачив мікроавтобуса, якого кидало на дорозі. А потім транспорт перекинувся. Чоловік розповідає: то не помилка водія, маршрутку відтіснили.

Віктор, свідок:

- Водитель при перестраивании вправо почувствовал, что его режут. Он резко крутанул рулем в другую сторону. Машину начало крутить, ложить на одну ось, потом на другую, и в итоге развернуло и положило на межосевую зеленую зону.

Водій намагався вилізти через дверцята, а ось пасажири опинилися в полоні. Віктор із приятелем кинувся на допомогу. Вирвали задні двері. У салоні все було шкереберть. Люди кричали і плакали. Першим витягли немовля. За ним його закривавлену матір. Вона потерпала за дитину, бо малюка везли додому після операції на серці.

Віктор, свідок:

- У нее сильно было разбито лицо, в крови все было. У неё была паника, потому что на шапочке ребенка тоже была кровь. Она боялась, чтобы это была не его. Но с ребенком все нормально, особых травм не было ни у кого.

Шокований водій ділитися думками не схотів. Удавав, що кермував не він.

Водій мікроавтобуса:

- З вами можна поспілкуватися?

- Та не хочу я спілкуватися.

- А якщо в двух словах?

- Аварія сталася. Откуда я знаю? Меня тормознули как свидетеля.

Свідки встигли записати номер авта, котре, нібито, відтіснило маршрутку. Інформацію передали правоохоронцям. Та вони з висновками не поспішають.

Інспектор ДАІ:

- Слідство покаже.

- А попередня причина є?

- Я не знаю, не знаю.

По тому капітан таки пояснив свою небалакучість.

Інспектор ДАІ:

- У мене алергія, на камери.

Усі сподіваються, що водія, з вини якого сталася ДТП, знайдуть і покарають. Головне, що ніхто не постраждав.