Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 березня 2011, 11:56 ДТП
У Сумах позашляховик збив маму з двома дітьми просто на тротуарі
У Сумах позашляховик збив маму з двома дітьми просто на тротуарі

Маму з двома дітьми збив позашляховик просто на тротуарі. Це сталося в Сумах. Водій величезного "Лексуса", нібито, заїхав у калюжу, не впорався з кермом і автівку кинуло на перехожих. Жінка з дітками зараз у лікарні.

Оксана Москаленко, кореспондентка:

- Це не найгірша з сумських доріг, але на трасу Формули-1 не схожа. У суботу ввечері тут їхав джип "Лексус". Свідки кажуть, на шаленій швидкості.

Трьох смуг руху автівці виявилося замало.

Ігор Трамізон, чоловік постраждалої:

- Неслись, вроде, по словам очевидцев, неслись 2 автомобиля, 2 иномарки. И один из них на первой полосе начал притормаживать, и торможение оказалось в луже.

Чи під водою був лід, чи водій запанікував, та позашляховик вискочив на тротуар, проїхав ще кілька десятків метрів і врізався у стовпа.

Ігор Трамізон, чоловік постраждалої:

- Его еще больше крутануло, так как скорость огромная была, по инерции понесло его, а там оказалась моя семья.

Жінка з двома дітками йшла в гості. 3-річну донечку і 11-річного сина розкидало врізнобіч.

Микола Миколайович, свідок:

- Отак він лежав, мальчік, отак, і лева рука. Вона, видно, не действовала у нього.

Хлопчик у лікарні з травмою головного мозку, його сестричці забило животика і, можливо, нирки. Найбільше дісталося матері.

Олег Ткаченко, лікар-травматолог:

- Сочетанная травма, закрытая травма грудной клетки, ушиб легкого, тупая травма живота, осколочный перелом плечевой кости с контузией нерва, перелом переднего полукольца таза, перелом лодыжек правой голени. В ургентном порядке была прооперирована.

Грішми на лікування, начебто, допомагає власник "Лексуса". Чи сам він був при кермі, і де перебуває зараз, у міліції не поточнюють. Люди переповідають: в автівці їхало кілька чоловіків напідпитку.

Олександр Мальований, заступник керівника УМВС України в Сумській області:

- Автомобиль установлен, и находится на штрафплощадке, возбуждено по данному факту уголовное дело, проводится расследование. Были ли они трезвые, сейчас проводится освидетельствование и выявляется факт употребления спиртных напитков.

Постраждалій жінці доведеться лікуватися кілька місяців. Як аварія позначиться на здоров'ї її діток - невідомо.