Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 березня 2011, 14:08 ДТП
П'яний водій за кермом "Фольксвагена" протаранив Верховну Раду
П'яний водій за кермом "Фольксвагена" протаранив Верховну Раду

Жіноче свято не минулося без автопригод. Кілька жахливих аварій сталися в Києві.

Це авто вперлося не в ріг звичайного будинку, а прямісінько у стіни самої Верховної Ради. Двадцятиоднорічний хлопець не впорався з керуванням та влетів на своєму "Фольксвагені пасаті" в металеву огорожу парламенту, зніс її і врізався просто в споруду.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Можна зробити висновки, що людина не помітила перехрестя, про це каже й гальмівний шлях, а коли він вже побачив, що їде не туди, куди треба. Почав гальмувати, але, на жаль, часу не вистачило, для того, щоб машина зупинилася.

Життя молодикові врятували подушки безпеки. Утім, "швидка" забрала його з численними травмами.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- На місце події була викликана карета швидкої медичної допомоги, лікарі констатували певні ушкодження, згодом з’ясували, що у нього закрита черепно-мозкова травма, а також ушиби живота та інших частин тіла. Вчора приходили працівники міліції і бажали поспілкуватися, але він був під капельницями.

Правоохоронці кажуть, ДТП сталася не просто так. Молодик не тільки сів напідпитку за кермо. Він ще й випивав дорогою. У салоні авта знайшли купу пляшок з-під пива. Коли хлопець зможе свідчити, з ним поспілкуються правоохоронці. Не відкидають й імовірності того, що горе-водій змушений буде відшкодувати збиток, завданий будівлі.

 

Це відео з камери спостереження, зняте за мить до трагедії. Ось двоє чоловіків спокійно переходять дорогу й сідають до своєї машини - "Шкоди". А ось вони виїжджають з парковання і - бах! Все сталося за лічені секунди. Джип просто зніс легковика з дороги.

Двадцятидев'ятирічний водій загинув на місці ДТП. Щоби дістати його понівечене тіло з авта, довелося викликати рятувальників.

Маріус Корнійко, рятувальник:

- По приезду было установлено, что в автомобиле, к сожалению, зажат труп водителя, и при помощи гидроинтсрумента мы его достали.

Пасажир "Шкоди", тридцятисемирічний чоловік, загинув у машині "швидкої". А водія позашляховика доправили в лікарню з травмою грудної клітки.

 

На столичному шосе вирішив перейти дорогу навпростець. Утім, на той бік траси сорокатрирічний чоловік так і не добіг, його збили одразу два авта. Врятувати пішохода медики не змогли. Травми виявилися несумісними з життям.