Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 лютого 2011, 12:38 ДТП
У Солом'янському районі Києва зіткнулися шість автомобілів
У Солом'янському районі Києва зіткнулися шість автомобілів

Одразу шість автівок зіткнулися в Солом'янському районі Києва. Ніхто з учасників пригоди навіть не встиг зрозуміти, що сталося. Аж раптом уже свідки витягають поранених із понівечених машин.

Червонозоряний проспект. Близько полудня. За мить автомобільний рух тут перетворився на хаос. Автівки били одна одну. В повітря злітали уламки скла та бамперів. Свідки розповідають, як кидалися до понівечених машин і витягали поранених.

Свідок:

- Я выбежал, потому что людей вытаскивали.

Учасник ДТП:

- За рулем голову разбил, за рулем "Пассата", шкандыбал. А девочка в "Шкоде" сильно. Её вытащили, она дышать не могла, одна в шоке сидела. Мы ее не трогали.

Цього чоловіка врятували секунди. Іще трохи - й сам опинився б у цій м'ясорубці. Розповідає: почалося все з того, як "Фольксваген Пасат" вилетів на зустрічну і протаранив "Шкоду" лобом у лоба.

Свідок аварії:

- Он обогнал меня, "Тойота Прада" там стояла, он обогнал её, выехал на встречку. Ехал "Аутлендер", или "л-200", ударил её, и круто потянуло, и в "Шкоду".

З місця пригоди до лікарні забрали водія "Пасату" та "Шкоди", а також ще двох пасажирок. Господар "Кіа" перші хвилини переймався за розбите авто. А потім каже: зрозумів, що вцілів дивом.

Микола Чайка, учасник ДТП:

- В средней полосе ехал, после светофор загорелся, впереди несколько машин было. Вдруг вижу - что-то черное летит - "Шкода" ехала в левой полосе. "Пассат" ударил "Шкоду", "Шкода" налетела на меня.

За попередньою інформацією, винуватець масштабної аварії - кермувальник "Фольксвагену", який виїхав на зустрічну. Утім, останнє слово за слідчими. Нині вони чекають на одужання двох постраждалих водіїв, аби вислухати їхню версію події.