Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 лютого 2011, 13:29 ДТП
У Маріуполі маршрутка з пасажирами зіткнулася із позашляховиком
У Маріуполі маршрутка з пасажирами зіткнулася із позашляховиком

А в Маріуполі зіштовхнулися маршрутка та позашляховик. Від удару водій пасажирського транспорту через лобове скло вилетів на дорогу.

Ця пригода сталася близько шістнадцятої години. Водій маршрутки досі не може оговтатися від пережитого.

Сергій, водій маршрутки:

- Ехал с Украины в сторону ж/д вокзала. Пассажиры были, человек 10-15. Поравнялся с заправкой, а там уже сплошная идет. Смотрю на встречу - машина идет. В метрах 50-ти я начал притормаживать. Я понял: он хотел кого-то обогнать. Но продолжал ехать, или не успел. Потом больше ничего не помню.

Далі - потужний удар. Інспектори дивляться на перед маршрутки й дивуються, як поталанило Сергієві. Він висадив собою лобове скло й вилетів на дорогу. Під час такого кульбіту чоловікові вдалося вижити.

Віктор Русанов, лікар-травматолог:

- Обнаружен перелом поперечного отростка третьего позвонка справа. Очевидно, есть легкое сотрясение, резаные раны на лице, состояние относительно удовлетворительное.

Водієві позашляховика також поталанило. Від тяжких наслідків його врятували подушки безпеки. Нині він у лікарні з травмою живота. Інспектори припускають: після одужання кермувальникові доведеться відповідати.

Тарас Тищенко, співробітник Маріупільського відділу ДАІ:

- По характеру повреждений, по расположению транспортных средств на дороге можно сделать предварительные выводы, что ДТП произошло на полосе движения автобуса. Предварительно, водитель джипа выехал на полосу встречного движения, где допустил столкновение с "Богданом".

Пришвидшити розслідування допоможуть свідки. Тому, якщо ви бачили, як усе сталося, телефонуйте до міліції.