Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 лютого 2011, 10:12 ДТП
Двоє загиблих і 13 травмованих - така статистика ДТП за вихідні в Києві
Двоє загиблих і 13 травмованих - така статистика ДТП за вихідні в Києві

Двоє загиблих і тринадцятеро травмованих - така статистика ДТП за минулі вихідні в Києві. Причина всіх цих сумних подій - недбальство і безтурботність водіїв.

В недобрий час вирішив відвідати знайомих на Оболоні тридцятирічний киянин. Чоловік кілька днів поспіль скаржився на серцевий біль, однак на вмовляння матері не сідати за кермо не зважив. Ще й узяв із собою в дорогу дружину та доньку. На проспекті Ватутіна водій, імовірно, зомлів, і його "ВАЗівска" "шістка" налетіла на опору шляхопроводу. Від зіткнення з бетонною колоною передню частину автівки зім'яло, немов папірця. Коли кермувальника за допомоги спецтехніки витягли з салону, він був уже мертвий. П'ятирічна дівчинка та її мати відбулися переляком.

 

Людське життя забрала й ця аварія на дорозі Київ-Боярка. Тут не розминулося два "Форди".

Андрій Яскевич, слідчий:

- По непонятным пока причинам водитель автомобиля "Форд Мондео" выехал на полосу встречного движения. То ли совершал маневр обгона, то ли по дорожным условиям, и произошло столкновение между автомобилями.

Кілька секунд - і обидві автівки нагадують понівечені консервні бляшанки. У машині призвідника ДТП одразу спрацювали подушки безпеки, однак життя водієві вони не врятували. Його пасажирів, дружину та двох дітей, з численними травмами забрала "швидка". У тяжкому стані до лікарні потрапили й водій та пасажирка іншого постраждалого "Форда". За їхнє життя тепер борються медики.

 

Дивом минулося без жертв під час аварії в Дарницькому районі Києва. Тут маршрутний автобус з Борисполя на швидкості наздогнав свого столичного побратима.

Сергій Георгієвич, водій маршрутки:

- На 214 маршруте работал. Привез людей на метро Харьковская. Взял 4 человека, и ехал в обратном направлении. Перед поворотом все притормозили. Машина, вижу -притормозила. Я притормозил, и сзади ударил "Богдан" меня.

Вдарена маршрутка наздогнала "Міцубіші", що спокійно повертала на сусідню вулицю. Водій легковика відбувся переляком. На відміну від шістьох пасажирів автобуса, що їхали з райцентру. Зламані рука, нога, ніс та щелепа, закриті черепно-мозкові травми та поранення обличчя - наслідок неуважності на дорозі.

Сергій Георгієвич, водій маршрутки:

- Надо дистанцию соблюдать.