Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 лютого 2011, 14:12 ДТП
В Одесі автомобіль "Хюндай" виїхав на тротуар та збив пішоходів
В Одесі автомобіль "Хюндай" виїхав на тротуар та збив пішоходів

Автівки знову виїжджають на тротуари, де калічать невинних людей. В Одесі легковик потрапив в аварію, далі збив знак, травмував пішоходів, по тому ще й загорівся.

Усе сталося на перехресті вулиць Говорова й Піонерської. Не роз'їхалося два авта: "Міцубусі" не поступився дорогою "Хюндаю". Від удару другий вилетів на тротуар, збив "пішоходного" знака, й мало не влетів до крамниці, де саме стояли люди.

Любов Лиско, свідок:

- Промчалась машина, благодаря зонту торможение произошло, и счастливая случайность, что не было возле меня людей. Всегда коляски, дети всегда стоят, это просто счастливая случайность.

Перед очима у продавців авто несло далі - машина зламала торговельного парасоля і збила двох людей: батька й сина, що стояли на тротуарі.

Олена Іванівна, свідок:

- Увезли водителя, мужчину и ребенка лет 14-15. У водителя кровь видела на голове, а с мальчиком не знаю что, мальчика тоже увезли.

Після удару розтрощений "Хюндай" ще й загорівся. Гасили пожежу свідки.

Руслан Власенко, співробітник страхової компанії:

- В ходе ДТП загорелся автомобиль "Хюндай-Гетц", силами подручными - водой, огнетушителем, который нашел в соседних машинах, затушили автомобиль. Также пострадали двое пешеходов, которые находились возле ларька отец с сыном, сына сейчас забрали в больницу, повреждена шейка плеча, закрытый перелом.

Водія розтрощеного "Хюндая" також забрала швидка. Натомість кермувальник "Міцубісі" відбувся переляком. Хто винен в аварії, ще з'ясовують інспектори. Вони кажуть про складні погодні умови, що, ймовірно, й спричинили ДТП.

Алла Марченко, керівник відділу ДАІ м. Одеси:

- На сегодняшний день это скользкая проезжая часть, переменная погода, днем - плюсовая температура, ночью все это замерзает. Прежде всего, водители должны помнить, что необходимо следить за скоростным режимом при подъезде к перекресткам, при подъезде к пешеходным переходам, в особенности, нерегулируемым, необходимо в обязательном порядке снижать скорость движения.