Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 січня 2011, 12:10 ДТП
На Дніпропетровщині за добу сталося 7 аварій, три людини загинуло
На Дніпропетровщині за добу сталося 7 аварій, три людини загинуло

Знову сніг - і знову ДТП. Від сплеску серйозних аварій страждає Дніпропетровщина: лише за добу їх сталося сім. Загинуло троє людей і десятеро дістали тяжких травм.

Водій "Ленд Крузера" розповідає: все сталося миттєво. Побачив, як зустрічною смугою на шаленій швидкості летить "Мазда".

Водій автомобіля "Тойота":

- Ехал с Никополя на Днепропетровск, на встречу ехал автомобиль "Мазда", на гололеде его начало крутить, и бросает на мою сторону. Я принял вправо, насколько можно, и остановился, но удар был настолько сильный, что дальше он полетел в кювет.

Сорокашестирічний кермувальник "Мазди" в аварії вцілів. А от усі інші, хто був в авті - не вижили. Сорокарічна пасажирка загинула на місці. А її семирічну доньку з тяжкими травмами голови доправили до лікарні. Утім, вже за кілька хвилин після прибуття до медзакладу дівчинка померла. Міліціянти констатують: в усьому винна швидкість.

Євген Білан, інспектор ДАІ МЮ Дніпропетровська:

- Не выбрал безопасную скорость движения, в результате чего его занесло, выехал на встречную полосу движения, и в результате чего совершил столкновение.

Через швидкість і слизьку дорогу на Дніпропетровщині сталася й інша ДТП. Тридцятисемирічна водійка "Шевроле Авео" не впоралася з кермуванням на мості. Її авто вилетіло на зустрічну, і лобом у лоб вгатилося в "Жигулі". Від страшного удару п'ятдесятиоднорічний водій "ВАЗівки" загинув. А от винуватиці аварії пощастило більше - її з забиттям хребта забрала "швидка".

Вадим Кухтін, т.в.о. керівника відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- Зі сторони придніпровського напрямку, жилмассива "Перемога", рухався автомобіль під кермуванням водія-жінки, "Шевроле". Авто, яке, не вибравши безпечну швидкість, скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2106". В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій "ВАЗ" загинув, жінка-водій отримала тілесні ушкодження.

В ДАЇ закликають водіїв цими днями бути особливо уважними на дорозі. Нагадують: ожеледиця значно збільшує гальмівний шлях автівки, тож зростає і ризик попрощатися з життям.