Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 січня 2011, 14:28 ДТП
На Прикарпатті вантажівка злетіла з недобудованого мосту - двоє людей загинули
На Прикарпатті вантажівка злетіла з недобудованого мосту - двоє людей загинули

Двоє молодих людей загинули внаслідок ДТП на Прикарпатті. Вантажний автомобіль, яким водій і експедитор поверталися з рейсу, злетів з недобудованого мосту. Офіційна версія - кермувальник не впорався з кермом. Та, за словами місцевих мешканців, не обійшлося без халатності дорожніх служб.

Експедитори поверталися з рейсу додому - розвозили по сільських крамницях товар. У темряві автомобіль злетів з недобудованої частини мосту. Машина врізалася просто в опору. Балка протаранила кабіну. За словами свідків, шансів у хлопців не було - загинули одразу. Місцеві кажуть, тут це вже не перший прикрий випадок.

Ганна Грабовецька, мешканка с. Печеніжина:

- Тут не було нічого. Оцей п’ятачок ніяк не був захищений. Один знак стояв перед самим спуском. А другий знак стояв трохи дальше. Що дороги нема, і що об'їзд.

ДАЇ заявляє: остаточні висновки робити зарано. Триває експертиза, яка має дати відповідь: чи був тверезим водій. Проте, правоохоронці визнають: і знаків тут недостатньо, і видимість була обмежена.

Василь Саманів, старший інспектор ВДАІ Коломийського району:

- В ході комісійного обстеження було виявлено відсутність знаків та відсутність дорожнього освітлення в нічний час.

Своєю чергою місцеві мешканці додають: такої трагедії просто не могло не статися. Вночі цю ділянку дороги освітлював, хіба що, прожектор від генератора. А застережні знаки взагалі з'явилися вже після інциденту.

Ганна Грабовецька, мешканка с. Печеніжина:

- В суботу це все насипали, по 2 машини шутру, це все насипали. Наставили знаків по дорозі. І так, ніби це все так було.

Шляховиків, які працювали тут у день приїзду журналістів, тутешні селяни бачать не дуже часто. Кажуть, міст лагодять уже третій рік - відтоді, як 2008-го його знесла повінь. Чи закінчать ремонт тепер, після приголомшливої трагедії, ніхто не знає. Місцеві у відповідь на це питання лише скептично посміхаються.