Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 січня 2011, 14:52 ДТП
У Житомирі таксист збив пішохода і втік
У Житомирі таксист збив пішохода і втік

У Житомирі таксист збив пішохода і втік із місця пригоди. Водія впіймали, і він тепер розповідає, що страх змусив покинути покалічену людину на дорозі.

Під колеса саме цієї автівки потрапив чоловік. Аварія сталася о пів на п'яту ранку. Водій пояснює, що не помітив пішохода через погану видимість на дорозі. А втік, бо злякався.

Водій:

- Зник, тому що шок був. Плохая видимость была, мокрый асфальт, и не видно его было, когда он переходил дорогу. Я ехал на свой зеленый, его просто не видно было.

Та ховався водій не довго. Вже за півгодини його знайшли правоохоронці.

Віталій Балабунський, інспектор ДАІ м. Житомира:

- Під'їжджаючи до вул. Звягельської по вул. Щорса, нами було помічено громадянина, котрий з власного будинку викинув предмети, схожі на уламки скла. Перевіривши ймовірне місце знаходження даних предметів, нами були виявлені уламки скла передньої фари автомобіля, які були дуже схожі на уламки з місця пригоди.

Водія таксі затримали. Нині триває слідство. Правоохоронці кажуть: чоловікові, насамперед, доведеться відповідати за втечу з місця ДТП та ненадання першої допомоги постраждалому.

Іван Прохоренко, заступник керівника УДАІ в Житомирській області:

- Водій автомобіля, котрий залишив місце пригоди, автоматично робить себе винним у ній.

Тож міліціянти вкотре нагадують водіям: правила дорожнього руху створені, аби його убезпечити. Якщо ж аварії уникнути не вдалося, обов'язково треба надати першу допомогу постраждалим, і в жодному разі не тікати з місця ДТП.