Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 січня 2011, 13:38 ДТП
В Одесі мікроавтобус протаранив бетонний стовп: шестеро постраждали
В Одесі мікроавтобус протаранив бетонний стовп: шестеро постраждали

В Одесі водій мікроавтобуса збив бетонного стовпа. Маршруткою їхало 12-ро людей, і від удару половина пасажирів дістала травм.

Галина Коваленко, постраждала:

- Їхав він дуже скоро, скорость була в нього - не минав ні ямок, нічого.

Аварія сталася на вулиці Дальницькій. О сьомій вечора "Нісан", що прямував з Вилкового, з невідомих причин закрутило. Зупинив його стовп. Від удару бетонна опора зламалася.

Олександр Крицький, співробітник ГУ МНС України в Одеській області:

- В результате ДТП бетонная опора упала на крышу автомобиля, повредив целостность кузова автомобиля. Сотрудники МЧС привлекались для оказания помощи пострадавшему, который оказался зажат под обломками автомобиля.

На лікарняних ліжках опинилося шестеро пасажирів. Найбільше дісталося хлопцеві - медики рятують йому ногу.

Віктор Пілєв, в.о. заввідділу Одеської міської лікарні:

- К нам поступил парень с очень тяжелой травмой голени, мы боремся за сохранение этой конечности.

Пані Галина також їхала в тій маршрутці. Каже, в старенькому "Ніссані" пасажири сиділи хто на чому - транспорт був непристосований для перевезень людей.

Галина Коваленко, постраждала:

- Там були балони, пропан чи кислородні, сумок від передач набрав, оце ми сиділи, я на колесі, а діти - хто на чому. Ті на пропані, на балонах сиділи, а мальчіки сиділи тут, на сумках. Це від цього удара сильного нога в мене пішла під сидіння, сидіння здвинулось, і оце переламала.

Чи винен водій, визначать експерти. У ДАІ кажуть: кермувальник швидкості не перевищив, та чи мав право перевозити людей - обіцяють з'ясувати.

Віктор Никифоров, заступник керівника відділу ДАІ м. Одеси:

- Это частный автомобиль, ДТП случилось в вечернее время суток, скользко было на дороге. По всей видимости, водитель не справился с управлением. Шестеро человек - это граждане, которые ехали в город Одесса, попутчики, его соседи, студенты.

Постраждалі сподіваються на швидке одужання, і вимагають від водія компенсації витрат на лікування.