Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 січня 2011, 12:26 ДТП
У Києві відбулося кілька страшних аварій
У Києві відбулося кілька страшних аварій

Мешканка Києва загинула під колесами трамвая. Трагедія сталася приблизно о першій дня на вулиці Кибальчича. Жінку буквально розрізало навпіл. Водій трамвая втік з місця ДТП, але за кілька годин його затримали.

Цей сорокарічний чоловік загинув на очах своєї дружини та дочки. А все - через власну необачність. Відчайдух вирішив перейти проспект Перемоги, та йти до підземки було ліньки. Попри вмовляння дружини, з рюкзаком і торбою в руках кинувся навпростець через проїжджу частину. Дві смуги чоловікові таки вдалося перетнути, а от на третій його збив "Міцубіші". Удар виявився такої сили, що бідолаха відлетів аж на десять метрів. З нього позлітали кросівки та шапка. Лікарі, які приїхали на місце трагедії, тільки констатували смерть.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ в м. Києві:

- На місці пригоди була слідчо-кримінальна група, і зараз вони будуть розслідувати. В той саме період часу, де саме знаходився пішохід, і з якою швидкістю, як саме рухався водій, буде призначено ряд експертиз.

Та на цьому трагічна історія не закінчилася. За три хвилини після ДТП повз місце пригоди проїжджав загін ДСО. Міліціянти зупинилися, аби надати допомогу постраждалому, але одного з них теж збила машина. Постраждалому зламало три ребра та пошкодило коліно.

 

Страшна ДТП трапилася в Києві, на вулиці Стеценка. Двадцятитрирічний водій фордівського "Мустанга" не впорався з кермом і зніс тимчасову огорожу. Потім автівка вилетіла на зустрічну смугу, і лоб у лоб зіткнулася з "Маздою".

Олександр, свідок:

- Ехал за три машины от случившегося, летит данный "Мустанг" сверху, примерно от Саратовской в сторону по Щусева, вниз, к метро "Сырец". Но, я ж говорю, я ехал за три машины, и, получается, его разворачивает, резко разворачивает он этой задней частью машины, бьет "Мазду", а "Мазда" уже догоняет "Киа".

Олександр, водій "Кіа":

- Скорость была у него километров 130, сто процентов, он просто несся боком.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ в м. Києві:

- За попередньою інформацією з місця події, водій перевищив швидкість, і в нього на автівці стояли літні шини. Водій перевищив швидкість, і в нього були літні шини на автіці. Можливо, це також зіграло свою роль.

У результаті цієї аварії до лікарні потрапили четверо людей: водій і двоє пасажирів "Мустанга", а також - пасажирка "Кіа". А двом постраждалим у ДТП медики допомогти не змогли: пасажирка "Мазди" померла на місці, а кермувальник - у машині "швидкої".