Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 січня 2011, 09:45 ДТП
Новорічні свята не обійшлися без дорожньо-транспортних пригод
Новорічні свята не обійшлися без дорожньо-транспортних пригод

Поменшало машин - поменшало й аварій. Це на початку Нового року констатують українські даївці. Причина, на їхню думку, проста: водії, здебільшого, сиділи на свята вдома. Тим часом, за ситуацією на дорогах стежили наші журналісти.

Новий рік для цього чоловіка почався не оптимістично. Автівкою спокійно стояв перед світлофором. Ніщо не віщувало лиха, аж раптом…

Постраждалий:

- Со стороны улице Фрунзе на большой скорости в меня врезался "Хюндай".

Від удару сам "Хюндай" відкинуло вбік. Шанси вижити в пасажирів цієї машини були, якби не стовп.

Постраждалий:

- Он врезался в столб, с него вылетели люди.

Далі - знову лихо: людей, які вилетіли з машини, не побачив інший водій, що їхав поряд.

Костянтин, водій:

- В меня полетели запчасти, я принял вправо, затормозил, чтобы избежать столкновения с остатками той машины. Остановился, чтобы посмотреть, что там с ребятами, вышел из машины и увидел, что у меня под машиной человек лежит.

Двоє пасажирів легковика загинули. Третій - у лікарні. Водій - зник. Нині його шукає міліція.

Не поталанило таксистові у Запоріжжі: посеред білого дня, втратив контроль над своїм "Ланосом". Виїхав на смугу зустрічного руху і на швидкості врізався в дерево. Двадцятивосьмирічний водій загинув. На щастя, пасажира в салоні не було

Володимир Гаранін, інспектор ДАІ м. Запоріжжя:

- По факту происшествия ведется следствие. Устанавливается, в связи с праздничными днями находился ли водитель в состоянии алкогольного опьянения или нет, а также по данному ДТП ведется следствие.

Народилася в сорочці. Харків'янка впала з мосту у прірву - й вижила. Її автівка з’їхала на узбіччя, проламала відбійника, кілька разів перекинулася й полетіла вниз. Зупинило машину дерево на схилі. Із салону жінка вибралася з кількома синцями, без тяжких травм. У ДАЇ припускають кілька причин пригоди: слизька дорога, бо в Харкові саме падав сніг, і необережність водійки.

Олег Никоненко, старший інспектор ДАІ м. Харкова:

- Причины и обстоятельства ДТП установит позже следствие. Но на автомобиле зимняя резина. Отчего произошло, надо будет узнавать у самого водителя. Может быть, были помехи, может быть, отвлекся водитель. Это все уже будет следствие устанавливать.