Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 грудня 2010, 13:17 ДТП
Слизькі дороги, перевищення швидкості і самовпевненість - причини ДТП, що трапилися
Слизькі дороги, перевищення швидкості і самовпевненість - причини ДТП, що трапилися

Слизькі дороги, перевищення швидкості та самовпевненість водіїв. Такі нині найголовніші причини ДТП. Як і раніше, в них гинуть люди. Троє - жертви аварій у Харкові та Запоріжжі. У Криму ще стільки ж опинилося в лікарні.

Двоє молодих людей загинуло в дорожній аварії в Харкові. "Мерседес" мчав на високій швидкості. Не впорався з керуванням, зачепився за бордюра. Автівку занесло, і вона вдарилася в дерево. Водій і пасажир машини загинули миттєво.

 

Людина загинула і під колесами авта в Запоріжжі. Вантажівка переїхала пішохода. Водій "Сканії" каже: постраждалий поводився неадекватно. Вийшов на дорогу та зупинив одну фуру. Її шофер виштовхнув чоловіка на хідника. Втім, той знову вискочив на трасу. Далекобійник намагався об'їхати людину. Однак вивернути кермо важкої машини не зміг.

Володимир Гаранін, інспектор ДАІ м. Запоріжжя:

- По факту ДТП можно сказать, что пешеход переходил дорогу в неустановленном месте, попал под колеса грузового прицепа. Следствие назначило ряд экспертиз, опросило свидетелей, по окончании следствия будут ясны причины данного происшествия.

 

А ось у Сімферополі минулося без жертв. Та постраждало внаслідок ДТП троє людей. Водій вантажного "ГАЗу", рухався мостом на вулиці Героїв Сталінграда. Несподівано масивна автівка врізалася в бордюр, і вилетіла на зустрічну смугу, де зіткнулася з "ВАЗівською" "шісткою". "Жигулі" своєю чергою зачепили "Джип Черокі".

Володимир Ковтун, старший інспектор відділу ДАІ м. Сімферополя:

- В результате ДТП водитель и пассажир "ВАЗ 2106" и пассажир автомашины "Джип Черокки" доставлены в медучреждение. Причины и обстоятельства ДТП выясняются.