Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 грудня 2010, 16:23 ДТП
Син екс-мера Димитрова збив на смерть молодого скутериста
Син екс-мера Димитрова збив на смерть молодого скутериста

Спочатку батько, потім й син. У центрі уваги знову сім’я екс-мера Димитрова. Торік Юрій Анисимов збив на смерть жінку, тепер убив парубка його молодший син. На під'їзді до селища Родинського він зачепив скутера. Трагедії уникнути не вдалося.

Ось ця злощасна ділянка дороги. До адміністративної межі населеного пункту 500 метрів. Саме тут молодший син екс-мера Димитрова скоїв батьківський гріх - позбавив життя людину. Молодик збив скутера з двома підлітками. Удар був такої сили, що водія моторолера відкинуло на десятки метрів від місця зіткнення, його пасажирка розбила собою лобове скло й скотилася у кювет.

Сергій Майоров, співробітник управління ГУ МВС України в Донецькій області:

- В настоящий момент обстоятельства виновности или невиновности того или иного водителя в стадии изучения, рассмотрения и выяснения всех объективных данных.

Постраждалу дівчину лікарі врятували. За життя Олександра, який дістав тяжкі травми, медики боролися до останнього.

Юрій Чертков, в.о. заввідділу Димитрівської міської лікарні:

- Там был тяжелый отек мозга, лечение получал в соответствии с назначением, состояние его не улучшалось. Поэтому повторно вызван нейрохирург, который забрал его в Донецк. Там он получал более мощное лечение. Повреждение головного мозга было настолько сильным, что это лечение оказалось безрезультатным.

Організм 18-річного юнака боровся за життя 32 доби. Та зрештою не витримав, Олександр помер.

Аліна Самодурова, мати загиблого:

- На лето собирались жениться. 5 лет встречались. Ему 18, ей - 14. Родители купили квартиру им, начали ремонт делать, мебель купили.

Сергій Самодуров, батько загиблого:

- Мы с женой 17 дней в реанимации в Димитрове были: не отходили от него - утром приезжали и в 8 вечера уезжали; и 15 дней в Донецк ездили в реанимацию.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Після аварії алкотест  винуватця ДТП показав нульовий вміст алкоголю. Та водій чомусь відмовився від аналізу крові й сечі. Через брак висновків експертизи лікарі не можуть підтвердити той факт, що в організмі сина екс-мера алкоголю або наркотиків на мить аварії не було. Напоумив відмовитися від аналізів адвокат.

Галина Лашина, лікар-нарколог:

- Когда мы попросили мужчину, сопровождающего показать документы, на каком основании он представляется адвокатом, - он никаких документов не показал. Под диктовку этого сопровождающего лица написаны эти ссылки, и заявление он писал под диктовку.

Після ДТП родині загиблого парубка передали від винуватця аварії тисячу гривень. Сам Ігор Анисимов з близькими збитого юнака жодного разу не зв’язався.

Аліна Самодурова, мати загиблого:

- Я не хочу его денег, я хочу, чтобы было все по Закону: положено его посадить - пусть его посадят, мне его деньги не нужны. Я потеряла ребенка - я ребенка не продам. У меня не было бы на него зла, если бы он в первый день пришел - посочувствовал, вместе со мной поплакал.

Нині триває слідство, через місяць правоохоронці мають відповісти на запитання: хто порушив правила дорожнього руху й спричинив аварію.