Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 грудня 2010, 11:27 ДТП
Масове ДТП на Херсонщині: троє загинули, восьмеро отримали травми
Масове ДТП на Херсонщині: троє загинули, восьмеро отримали травми

Троє людей загинули та восьмеро дістали травм у ДТП на Херсонщині. Причин трагедії кілька: невдалий обгін,туман та слизька дорога.

У тумані "Газель" пішла на випередження, і зіткнулася з фурою "Рено" з причепом. За мить у вантажівку врізалася "Копійка", а в неї влетіла "Дача Логан". Масова аварія сталося вранці неподалік села Чорнянки.

Олександр, свідок:

- В тумане увидел габаритные огни, и выскочили под колеса люди, махали руками, чтоб остановился. Я начал притормаживать, сбрасывать скорость, переключаться на третью, и зацепил стоящую фуру, которая остановилась.

Унаслідок зіткнення чотирьох машин загинуло троє пасажирів "Газелі" - 50-річний чоловік, 51-річна жінка та неповнолітня дівчина. Ще восьмеро людей потрапило до лікарні.

Андрій Бухинченко, співробітник УДАІ в Херсонській області:

- Газель вышла на полосу встречного движения при тумане, недостаточной видимости, гололеде.

ДАЇвці вкотре нагадують: зима - це період екстремальних дорожніх умов, тому водіям варто перестраховуватися і поводитися удвічі обережніше, аніж зазвичай. Аби пристосуватися до іншої поведінки авта на дорозі, потрібний, щонайменше, місяць, до цього часу вас може підвести і машина, і дорога, і водійські рефлекси.