Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 грудня 2010, 14:45 ДТП
У Чернівецькій області в ДТП потрапив син головного міліціонера Буковини
У Чернівецькій області в ДТП потрапив син головного міліціонера Буковини

У ДТП потрапив син головного міліціянта Буковини - в тій аварії загинуло двоє людей. За версією правоохоронців, у "Тойоту", якою керував молодик, врізався "ВАЗ", що виїхав на зустрічну смугу.

На цьому місці поблизу села Припруття зіткнулися "Тойота Камрі" та "ВАЗ". Двоє пасажирів останнього, 51-річний чоловік та 70-літня жінка, загинули на місці. Обох водіїв ушпиталили. "Жигулями" керував 21-річний місцевий мешканець, "Тойотою" - 25-річний правоохоронець, син керівника буковинської міліції. Кермувальник "ВАЗівки" нині оговтується після травм. Лікарі ще не повідомили хлопцеві, що його родичі загинули.

Юрій Мазурчак, завідувач відділення Новоселицької лікарні:

- Вчора стан був тяжкий, нестабільний, сьогодні хворий виходить з шокового стану, стан стабільний, хворий у свідомості. Поки ми, в принципі, не сказали йому, що його родичі загинули. Тому що у нього зараз є травма. Не лише загальна, а й психологічна.

Із переламом стегна і забоєм обличчя до обласної лікарні привезли й міліціянта. Лікарі кажуть, через стрес хлопець обмежив спілкування, тому журналістів до нього не пустили.

Володимир Ушаков, керівник Чернівецької обласної клінічної лікарні:

- Ну, треба 2-3 дні. В нас є лікарі-психологи з ним попрацюють сьогодні-завтра. Я думаю, що буде усе гаразд.

Правоохоронці вже безапеляційно заявляють: винуватцем зіткнення є водій "Жигулів", який не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. 21-річний Руслан натомість пам'ятає:

Руслан Васильков, водій "Жигулів":

- Я їхав по своїй смузі. До 80 кілометрів, не більше. Бо я сам водій, знаю, що це є. Вже три з половиною роки майже, і кожного дня за кермом.

Водії вже дали свідчення. За з’ясування обставин трагедії взялася районна прокуратура.