Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 грудня 2010, 12:41 ДТП
В Маріуполі "Мітсубісі" та "Волга не поділили дороги, загинули троє осіб
В Маріуполі "Мітсубісі" та "Волга не поділили дороги, загинули троє осіб

Двоє людей загинули в ДТП в Одесі. Там автівка "ГАЗ" на швидкості вилетіла на тротуар, де врізалася в дерево та опору рекламного щита. Водій і пасажир машини загинули на місці. Про інші криваві подорожі - в наступному сюжеті.

Не поділили дороги "Мітсубіші" й "Волга" в Маріуполі. Зіткнулися лобом у лоб. 78-річний водій та 51-річний пасажир легковика, що сидів на передньому місці, загинули. Їхній п’ятдесятирічний приятель, який був позаду, помер у лікарні. Водій позашляховика нині з переламами ребер у лікарні. Під час аварії чоловік був п’яним і, за припущеннями, саме він спровокував ДТП.

Жах на Миколаївщині. Чому "Шевроле" виїхала на смугу зустрічного руху - залишається здогадуватися, запитати ні в кого. Лобового удару не витримала ані ця машина, ані "Лада". Другу ж зім’яло, як аркуш паперу. Уціліти в такій аварії - годі, тіла водія й пасажира російського авта вирізали з металу автогеном.

А цей "Чері" спробував мірятися силами з позашляховиком "Мітсубіші" - не поділив із ним повороту. А дарма. Тепер водій китайського автомобіля затиснутий між сидінням і кермом. Одне добре - він живий.

Щоб витягти, спеціального обладнання не знадобилося. Щоправда, передні дверцята авта заклинило, та визволити водія з металевої пастки вдалося через задні.

На щастя, минулося без жертв. Водія "Чері" ушпиталили. До лікарні повезли і двох його пасажирів. В іншу, дитячу лікарню, доправили доньку власника позашляховика.