Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2010, 20:19 ДТП
В Одесі маршрутка перекинулася від зіткнення з мікроавтобусом
В Одесі маршрутка перекинулася від зіткнення з мікроавтобусом

Приголомшлива ДТП в Одесі: не розминулися дві маршрутки, одна з яких перекинулася. Десятеро пасажирів через неуважність водія пережили неабиякий шок.

Ранкова аварія заблокувала перехрестя в центрі міста. На зелене світло маршрутка без пасажирів повертала направо. Раптом збоку вискочив мікроавтобус, що віз людей із Одеси до Херсону. Водій порожнього автобусу різко загальмував - машину занесло, і вона впала на бік.

Сергій Кобелєв, свідок:

- Переходят люди дорогу. Этот с людьми автобус ехал на большой скорости. И зацепил эту маршрутку, он пустой ехал, его развернуло, и перевернулся он.

Сергій розповідає: це він першим підскочив до перекинутої маршрутки і витяг із переднього крісла водія. Того з розбитою головою та травмою грудей шпиталізували. Свідки кажуть, удар був дуже сильний. Як перекидалася, маршрутка зачепила ще дві автівки.

Олександр, свідок:

- Та маршрутка, которая упала, она еще ударила две машины, "Мерседес" и "Форд-Фокус", по моему. Там вроде людей не было, один шофер в перевернутой машине, больше никого. А та, которая ударила, та была с людьми, 321-ая.

Та водій, що віз 10-тьох пасажирів, себе винуватцем не вважає. Запевняє - все було навпаки.

Віктор, водій:

- На светофоре загорелся зеленый, я поехал. Получается, я трогался, а он хотел проскочить.

У момент удару пасажири в маршрутці попадали, там навіть поламалися сидіння. Одну пасажирку після пригоди доправили до лікарні.