Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 грудня 2010, 13:26 ДТП
Чотири людини загинули на дорогах України
Чотири людини загинули на дорогах України

Двоє загиблих - наслідок аварії на Одещині. "Ауді" вилетіла на зустрічну й протаранила фуру. На місці пригоди померли водій і пасажирка легковика. А кермувальникові вантажного Мерседеса поталанило - він відбувся переляком.

Виїзд легковика "Ауді" на зустрічну смугу для кермувальника "Мерседеса" був повною несподіванкою. Аварія сталася вночі на автодорозі Одеса - Мелітопіль. Багатотонна вантажівка знесла "Ауді" немов пір’їнку. Шансів вижити у водія легковика та його пасажирки не було. Не допомогли й подушки безпеки.

Олександр Якимович, керівник УДАІ в Одеській області:

- ДТП произошло по причине несоблюдения скоростного режима, ухудшения погодных условий и того, что водитель оказался на полосе встречного движения. Вероятнее всего, водитель автомобиля "Ауди-80" переоценил свои возможности.

А в Запоріжжі міліціянти шукають водія, який ввечері збив пішохода в середмісті. Тіло загиблого помітили перехожі та повідомили правоохоронців. Те, що чоловік загинув від удару автомобіля, встановили медексперти. Тіло лежало на проїжджій частині, поблизу перехрестя. Міліціянти сподіваються, що їм вистачить свідчень, щоби знайти вбивцю. Клопіт у правоохоронців і з загиблим. У чоловіка не було жодних документів. Тож, щоб з’ясувати його особу, знадобиться час.

Володимир Гаранін, інспектор відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Информация поступила от оператора службы 102 о том, что на проезжей части ул. Грязнова находится труп мужчины, следственная группа установила, что смерть наступила вследствие наезда автомобиля, который с места происшествия скрылся.

П’яний водій - небезпечний водій. Навіть якщо він їде на скутері. У Криму на центральній вулиці села Желябівки перекинувся мопед. За кермом був місцевий мешканець. Їхав не сам, а з пасажиром. Розігнати скутера водієві напідпитку вдалося добряче, а от вправності впоратися з кермуванням забракло. Мопед перекинувся, і двоє людей вилетіло на асфальт. Шістнадцятирічний пасажир загинув.

Анатолій Реут, керівник відділу ДАІ Нижньогірського району:

- Водитель мопеда, управляя скутером в нетрезвом состоянии, не учел дорожной обстановки, времени суток, в результате чего пассажир при ДТП получил травмы, не совместимые с жизнью.