Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 листопада 2010, 12:52 ДТП
Під Харковом "ВАЗ" протаранив автобуса: один загиблий та 9 поранених
Під Харковом "ВАЗ" протаранив автобуса: один загиблий та 9 поранених

Одна людина загинула і дев'ятеро - в лікарні: під Харковом автівка зіткнулася з автобусом. Постраждали пасажири та водій громадського транспорту, кермувальник легковика помер.

На місці пригоди рятувальники розрізають те, що лишилося від "ВАЗівки", щоб дістати з неї тіло водія. Автобус теж понівечений. У салоні "Богдана" було п'ятнадцятеро пасажирів. Половина з них разом з водієм дістали забиття та перелами.

Віталій Бондаренко, постраждалий:

- Сидел на заднем сидении. Хлопок, все. Начали все выпадать.

Винуватцем аварії, стверджують свідки, був загиблий водій легковика. Він пішов на обгін - і не встиг.

Василь Брунько, батько загиблого:

- Говорит, две машины прошло, а третья прямо в лоб ему.

 

У цій аварії схожа картина - зіткнення "лобом у лоб", але інша причина та наслідки. Троє людей загинуло, дві розбиті автівки, одна з них від удару загорілася.

Ігор Лупандін, помічник керівника ГУМНС у Харківській області:

- Происходит искра, и этого достаточно, чтобы бензин, пары бензина вспыхивают, а дальше уже идет горение - внутренностей салона, обшивки. А горит автомобиль максимум 15-20 минут. Прибыли сразу же наши 2 подразделения, и в течение 20 минут пожар был ликвидирован. Включили пенообразователь для того, чтобы быстро ликвидировать этот пожар.

Водій "Мазди", з'ясували автоінспектори, виїхав на трасу всупереч знакові "односторонній рух" та рушив назустріч потокові автівок. Жінка, яка була за кермом "Шкоди", просто не встигла відреагувати на цей смертельний маневр.