Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 листопада 2010, 10:35 ДТП
На вихідних на Львівщині фура збила на смерть чотирьох людей
На вихідних на Львівщині фура збила на смерть чотирьох людей

Пішоходи гинуть на дорогах. Четверо збитих на смерть на Львівщині та один - у Запоріжжі. Такий кривавий урожай принесли Україні два вихідні.

Близько двадцятої години троє рідних братів і їхній сусід переходили об'їзну дорогу в місті Буську. Чоловіки захопилися розмовою і не помітили, як із темряви виринула фура. Зустріч із багатотонним "Вольво" стала для людей фатальною: двоє загинули одразу, ще двоє - згодом, у лікарні. Найстаршому із загиблих було 38 років, наймолодшому - 21.

Віктор Панькевич, керівник Буського батальйону ДПС:

- Причини даного ДТП будуть встановлені пізніше. Призначено ряд експертиз, взято кров на етанол, як у водія, так і в пішоходів. По завершенню слідства стане відомо, хто винуватець даної пригоди.

 

У Запоріжжі в ДТП загинув пенсіонер. Трагедія сталася близько 9-ї вечора на околиці міста. Легкова "Хонда" на швидкості збила 62-річного чоловіка, що переходив вулицю не там, де треба. Потужний удар пошкодив бідаці майже всі внутрішні органи. Крім того, автівка розчавила дідові ноги.

Віктор Середа, керівник сектору ДАІ м. Запоріжжя:

- 27-летний водитель "Хонды" совершил наезд на пешехода 48 года рождения. После этого выехал на встречную полосу, где столкнулся с автомобилем "Форд", и, вернувшись на свою полосу, столкнулся с "Део Нексией".

Закривавлений дідусь помер іще до прибуття "швидкої". Всі деталі аварії з'ясовують правоохоронці.