Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 листопада 2010, 14:43 ДТП
У Севастополі футболіст на "БМВ" збив на смерть жінку з двома дітьми
У Севастополі футболіст на "БМВ" збив на смерть жінку з двома дітьми

Кривава ДТП в Севастополі. Футболіст місцевої команди, що був за кермом чорного кабріолета "BMW", на великій швидкості вилетів на тротуар, де під колеса автівки потрапили двоє дітей та їхня мати.

Опівдні подружжя з дітьми вийшло з крамниці. Батько йшов попереду, мати з двома доньками - трохи позаду. Аж раптом на тротуар на величезній швидкості вискочила машина й буквально розчавила 26-річну жінку і двох дівчаток 2 і 5 років.

Михайло Верба, заступник керівника управління УМВС України в м. Севастополі:

- Водитель "БМВ" не справился с управлением, превысив скоростной режим, выехал за пределы проезжей части вправо, где совершил столкновение первоначальное с ограждением бара "Бочка" и в дальнейшем машина, уже неуправляемая, сбила на тротуаре женщину с двумя детьми.

Свідок:

- Больше 150 была скорость.

Жінка й діти померли на місці. Як згодом стало відомо, за кермом БМВ був футболіст місцевого клубу.

Євген Репенков, віце-президент ФК "Севастополь" (по телефону):

- Футболист ПФК Севастополь Владислав Пискун, находясь за рулем принадлежавшей ему машины, совершил ДТП.

Сам футболіст та його пасажирка травмовані, їх урятували подушки безпеки. У дівчини - черепно-мозкова травма. У винуватця страшної аварії легкі травми, тож лікарі дозволили посадовити його за ґрати. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Євген Репенков, віце-президент ФК "Севастополь" (по телефону):

- Позиция клуба на этот счет следующая: он нарушил закон, он должен ответить за все. Он наказал себя сам тем, что остался жить.

Футболіст своєї вини не заперечує. Проти 25-річного водія порушено кримінальну справу за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб". Йому загрожує від 5 до 10 років ув'язнення. У футбольному клубі пообіцяли, що оплатять усі витрати на похорони загиблих.

Євген Репенков, віце-президент ФК "Севастополь" (по телефону):

- В отношении пострадавших есть решение руководства клуба: помочь финансово, организация похорон, оплата всех этих вещей. Мы понимаем, это огромная трагедия. Мы выражаем соболезнование родным и близким погибших.

Аварія приголомшила весь Севастополь. До місця трагедії люди несуть м'які іграшки, квіти, і свічки.