Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 листопада 2010, 11:11 ДТП
У вихідні на Харківщині сталося чотири великі аварії
У вихідні на Харківщині сталося чотири великі аварії

Чотири масштабні аварії сталися вихідними на Харківщині. Через туман, слизькі дороги та необережність водіїв загинули троє людей і постраждали - більше десятьох.

"Мітсубіші" й "Волга" зіткнулися лобом у лоб. Свідки кажуть: японець із захмелілим водієм мчав на шаленій швидкості. Машина вискочила на смугу зустрічного руху й шансів вижити в тих, хто сидів у "Волзі", не було. Ударом людей повикидало з авта.

Григорій Обозний, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- В результате этого ДТП погибли 3 человека, пассажиры "Волги", и также среди них, хочу констатировать, был ребенок. И два человека, среди них - водитель "Митсубиси", пострадали.

Семеро людей у лікарні і дві розбиті машині. Такі наслідки ще однієї дорожньої аварії. На трасі зіткнулися "Ніссан" і десятка.

Григорій Обозний, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- По предварительным данным, водитель "Ниссана" хотел развернуться и получил боковой удар. В этом ДТП пострадали 7 человек. Опять же, это нарушение требований правил дорожного движения.

А в цій аварії зіштовхнулися шість автівок. У вантажівки "Сканії" відмовили гальма, й вона врізалася у п'ять легковиків на смузі зустрічного руху. Постраждалих немає. Причина іншої пригоди не технічна, а "людська" - нетверезий водій хотів об'їхати затор. Як наслідок - травмовано двох осіб і пошкоджено п'ять автівок.

Сергій, постраждалий:

- Ну в лоб! Я вот остановился на обочине, а он - в стоячую… Ударил несколько машин и влетел в меня. Подушки спасли.