Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 листопада 2010, 12:28 ДТП
Одна людина загинула і 5 отримали травми в результаті ДТП у різних областях
Одна людина загинула і 5 отримали травми в результаті ДТП у різних областях

Одна людина загинула під Маріуполем і п’ятеро дістали травм у Дніпропетровську. Так невесело закінчилися перегони місцевих любителів швидкості.

Чиє авто крутіше? Відповідь на це питання спробували знайти водії "ВАЗівської" копійки та вантажної "ГАЗелі" поблизу Маріуполя. Коли обидві автівки опинилися на нерегульованому перехресті, жоден з кермувальників і не подумав натиснути на гальма. Унаслідок зіткнення один загинув на місці. Іншого шпиталювали.

Максим, свідок:

- Столкнулись две машины, и стекла полетели. Я подхожу - а там дедушка лежит на асфальте. Через лобовое стекло вылетел.

Сергій, свідок:

- Очень опасный перекрёсток. Хотели бы жители, чтобы здесь был лежачий полицейский, чтобы остановить пылкость водителей.

А от ще одному маріупільському зухвальцеві пощастило. На крутому повороті його вщерть заповнена брухтом вантажівка перекинулася, Окрім кількох металевих брикетів в інциденті ніхто не постраждав.

 

Любитель швидкої їзди спричинив аварію і у Дніпропетровську. На совісті цього горе-водія п’ятеро травмованих пасажирів маршрутки.

Ігор, водій маршрутки:

- Какая у вас была скорость?

- Километров 60.

- А сколько пострадавших у вас?

- Я не знаю...

- Выплюньте жвачку. Вы ж общаетесь со следователем, правильно?

Коли на одному з дніпровських мостів через неполадку зупинився автомобіль "Сузукі", його на великій швидкості почав об’їжджати маршрутний "Мерседес". Водій автобуса не впорався з керуванням, і зіткнувся з нерухомим авто. Внаслідок удару легковик опинився на зустрічній смузі, де врізався в "Тойоту".

Ігор, водій "Сузукі":

- Я включил аварийку. Стоял где-то с полминуты - и сильнейший удар. Удар в заднюю часть.

Водії машин відбулися легким переляком. А от п’ятьом пасажирам знадобилася медична допомога. Із численними забоями та переламами їх доправили до лікарні.

Вікторія, постраждала:

- Он хотел влево повернуть, а потом вправо и врезался. Маршрутка полностью была забита, да, полностью.