Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 листопада 2010, 10:04 ДТП
В Україні сталася низка трагічних ДТП
В Україні сталася низка трагічних ДТП

Одразу дві автівки переїхали пенсіонерку в Сімферополі. Жінку похилого віку, що переходила дорогу, спочатку збив "Ланос", а потім на неї наскочили ще й "Жигулі". Від багатьох травм постраждала померла.

Проїхали пів-Європи й зустрілися в Україні. На Буковині не поділили смуги італієць у "Пасаті" й румун у "Логані". Винуватець - "Фольцваген", він вискочив на смугу зустрічного руху й зіштовхнувся з "Дачією". Двадцятидворічному італійцеві поталанило, в нього лише травми. Румуни загинули.

Віктор Кольба, заступник керівника відділу УДАІ в Чернівецькій області:

- У результаті ДТП дві особи загинуло, дві отримали тілесне ушкодження. Загинулими є громадяни Румунії. Потерпілі - водій автомобіля "Пасат" та пасажирка, яка перебувала в автомобілі "Дачія".

Що виштовхнуло італійця на смугу зустрічного руху - нині з'ясовують слідчі. Дорожнє покриття та видимість на цій ділянці дороги добрі. Триває слідство.

 

У Запоріжжі жінку на зебрі збила "Субару". Нині водій виправдовується: він їхав у крайній лівій смузі, й видимість йому обмежувала маршрутка праворуч. Постраждала ж вискочила просто під колеса, зупиняти автівку було запізно.

Володимир Гаранін, інспектор УДАІ м. Запоріжжя:

- Женщина доставлена в 5-ю городскую больницу с травмами различной степени тяжести - в реанимацию. По данному ДТП ведется следствие, по окончании которого и будет ясно, кто стал виновником ДТП.

 

Небезпечно ходити зебрами і в Луцьку. Там мікроавтобус на переході збив матір із малою донькою. Дивом обоє вціліли, з переламами й забиттями вони в лікарні. А ось "шумахер" із місця пригоди зник, щоправда, ненадовго. Вже за кілька годин його машину зупинили просто на одній із міських вулиць. Згодом з'ясували: наїзд на пішохода і втеча з місця пригоди - не єдиний гріх водія. За кермо він сів п'яним, та і машина була не його.

Олександр Паламарчук, співробітник УДАІ у Волинській області:

- Власник даного автомобіля залишив його в майстерні, щоби перефарбувати. І дана особа, яка його взяла, там працювала різноробочим. Не зважаючи на те, що був у нетверезому стані, без посвідчення водія.

 

Перевищив швидкість, послизнувся на дорозі, врізався в дерево й загорівся. Сценарій цієї аварії в Херсонській області - кількасекундний. Машина з водієм та пасажиром згоріла дотла. Щоправда, люди загинули не від вогню, а від удару в дерево.

 

Обережно, туман! На Одещині водій "Мазди" не уникнув лобового зіткнення, бо не помітив "ВАЗа". Аварія сталася на шляху "Одеса-Монаші". Унаслідок ДТП тяжко травмовано сімох осіб, декого з пасажирів навіть довелося витягати за допомоги гідравлічного крана.

Ігор Маломуж, перший заступник ГУ ДАІ в Одеській області:

- Дорожно-транспортное происшествие произошло в связи с тем, что был сильный туман. И водитель автомобиля "Мазда 323", не убедившись в том, что на полосе встречного движения не имеются транспортные средства, вышел на обгон, в связи с чем совершил ДТП с автомобилем "ВАЗ-21".