Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 листопада 2010, 11:07 ДТП
В Одесі трамвай відрізав ногу жінці похилого віку
В Одесі трамвай відрізав ногу жінці похилого віку

16-тьох людей травмовано внаслідок двох ДТП на Херсонщині. У Чаплинському районі не розминулися "Жигулі" та "Шкода": постраждали дев'ятеро. П'ятеро з них - у вкрай тяжкому стані в реанімації. Тим часом, у Цюрупинському районі зіштовхнулися два "ВАЗи". Внаслідок цієї аварії травмовано сімох осіб, про них також дбають лікарі. У ДАІ повідомили, що обидві ДТП сталися через туман. Про інші автомобільні аварії дивіться в нашому огляді.

Водій престижної іномарки став винуватцем страшної аварії в столиці. На Броварському проспекті "Порш Каєн" протаранив "Жигулі" першої моделі. Біла копійка серед білого дня стояла на узбіччі. Раптом ззаду її протаранив позашляховик. Від потужного удару "ВАЗівка" відлетіла на кількадесят метрів. Задню частину автівки розірвало на шмаття, повідлітали колеса. В момент удару в салоні припаркованого авта сиділа шестирічна дитина - її в тяжкому стані ушпиталили.

Співробітник ГУ МНС у м. Києві:

- Під час ДТП було загорання в баках автомобіля "ВАЗ". Було ліквідовано стволом Б. Було травмовано дитину. Дитину з черепно-мозковою травмою забрали в лікарню.

Пояснювати причину аварії водій престижної іномарки перед камерою відмовився. Натомість, міліціянтів переконував, що їхав шістдесят кілометрів за годину, аж раптом його підрізали. Та номерів свого кривдника, і навіть марки автомобіля, молодик не пригадав. Суперечать його версії і сліди від шин на асфальті.

 

Ще одна дорога іномарка накоїла лиха в Полтавській області. На трасі "Київ - Харків" водій "Лексуса" збив велосипедиста. Зупинитися й допомогти бідоласі водій іномарки навіть і не подумав: щосили натиснув газ, доїхав додому і сховав авто. Та план не спрацював. Побитий "Лексус" помітили працівники ДАІ, водія затримали. Йому тепер загрожує до восьми років тюрми.

Олександр Штепа, керівник УДАІ в Полтавській області:

- На посту ДАІ будинки був затриманий автомобіль "Лексус" з характерними пошкодженнями. В ході бесіди з водієм було встановлено, що цей автомобіль скоїв цю ДТП, і з місця зник.

 

А в Одесі трамвай відтяв ногу літній жінці. 78-річна бабуся намагалася перебігти колію на трамвайній зупинці. Старенька побачила трамвай, який був їй потрібен. так за ним поспішала, що не помітила, як ззаду на неї наїхав інший вагон. Жінка тепер у шпиталі.

Алла Марченко, керівник відділу УДАІ м. Одеси:

- Обстоятельства данного происшествия устанавливаются, ведется следствие. Женщина получила травмы, доставлена в городскую больницу с диагнозом "травматическая ампутация нижней части голени".