Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 листопада 2010, 10:29 ДТП
У Києві водій "Рено" згорів у автомобілі заживо
У Києві водій "Рено" згорів у автомобілі заживо

Водій автомобіля "Рено" згорів живцем у Києві. Чоловік втратив контроль над машиною, і вона вилетіла на узбіччя. Перед тим, як зайнятися, некероване авто ще й збило двох пішоходів.

Водій старенького "Рено" мчав проспектом Визволителів у напрямку станції метро Лівобережної.

Вечірньої години дорога була вільна, тож шофер добре тиснув на газ. На мокрий асфальт та технічний стан авта не зважав. На одному з поворотів втратив контроль над автомобілем. Машина вилетіла на узбіччя.

Богдан Благовіщинський, свідок:

- Его вынесло на тротуар, по которому шло два пешехода, которые были серьезно травмированы. От удара об бордюр его отнесло в отбойник, где произошло возгорание автомобиля. И ему уже ничем не помочь. Скорая помощь прибыла оперативно и забрала двух пешеходов.

У пішоходів тяжкі травми. В одного з них пробитий череп, в іншого - травми грудної клітки. А от водій автівки згорів живцем. Тіло обпалене настільки, що правоохоронці не змогли з’ясувати особу загиблого. Причини аварії визначить слідство.

 

Автомобіль став причиною ще однієї смерті. На Одещині невідомий збив жінку і втік з місця пригоди. Трагедія сталася на трасі "Одеса-Рені". Тіло місцевої жительки знайшли вранці мешканці села Зорі.

Ганна Владова, свідок:

- Вот здесь затаскали. Мы аж там с мужем спим только вдвоем. Утром он стал открыть калитку, иди, говорит, какая-то женщина. Мы вроде бы знаем, то ли Нина, то ли Лариса. Сережа говорит, что Лариса.

- Она местная жительница, да?

- Она сама саратская, вышла замуж здесь, в Заре.

На місце прибули інспектори ДАЇ й міліціянти. Та крім побитого скла вздовж дороги жодних слідів убивця не залишив. Автівку та водія тепер посилено шукають.