Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 листопада 2010, 13:24 ДТП
У Харкові семеро людей постраждали в результаті аварії
У Харкові семеро людей постраждали в результаті аварії

Семеро людей постраждали в дорожній аварії у Харкові. Легковик зіткнувся із маршруткою, хоча мав поступитися їй дорогою. В салоні автобусу було сімнадцятеро пасажирів. Четверо з них і водій травмовані. До лікарні також доправили керманича "вісімки" та його пасажирку - в неї перелам хребта.

Картина пригоди ясна, як день, кажуть у ДАЇ. Водій легковика ігнорував знак "поступися дорогою" і виїхав на головну - прямісінько в автобус.

Валерій Липчанський, заступник керівника відділу ДАІ м. Харкова:

- В результате ДТП пострадало 7 человек. Из них 2 водителя, 4 пассажира автобуса и женщина, которая находилась в легковом автомобиле "ВАЗ-2108". Пострадало двое детей в возрасте двух лет. Пострадал мальчик с мамой. И девочка пострадала - 15 лет.

Олександра - одна з постраждалих. Дівчина каже: більше налякана, ніж забилася. Не одразу зрозуміла, що сталося.

Олександра, постраждала:

- Она остановилась, и начали люди выбегать. Я сначала нашла сумку… Я испугалась и убежала. Там мальчик маленький один ударился тоже. Головой, по-моему. Очень сильно.

Аварії на цьому перехресті - не рідкість, кажуть свідки пригоди. Світлофор часто не працює, а рух інтенсивний.

Юрій, свідок:

- Сто процентов, "Газелька" права. Но он не прав, я думаю, с той стороны, что он здесь ездит каждый день и знает, что здесь опасный перекресток.

Провина водія "вісімки" для ДАЇ очевидна. Тепер його покарання залежатиме від висновків медиків - наскільки тяжкі травми дістали люди.