Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 листопада 2010, 11:45 ДТП
У Києві на свій день народження в результаті ДТП загинула жінка
У Києві на свій день народження в результаті ДТП загинула жінка

Двоє молодих дівчат загинули в аварії на Прикарпатті. Там мікроавтобус врізався в дерево. Ще чотирьох пасажирів доправили до лікарні. Одна жінка загинула та ще п"ятьох довелося ушпиталити внаслідок лобового зіткнення автомобілів у Києві. Померла тридцятиоднорічна жінка, яка поверталася додому зі святкування свого ж дня народження.

Водій червоної автівки летів Броварським проспектом до мосту метро. Поблизу столичного гідропарку автівка настільки розігналася, що не змогла розминутися зі "Шкодою", яка їхала попереду.

Володимир Первак, водій "Шкоди":

- Заправився, їхав під міст метро. Щоб розвернуться. Я скинув швидкість, по-моєму, я навіть зупинився. Все прошло настільки швидко, що збагнути не можна було. Я не виїжджав на ліву смугу, оставався у правому ряду. Я побачив у дзеркало світло автомобіля, що наближається.

Після зіткнення некерований автомобіль вилетів на зустрічну. За трагічним збігом, там автівка врізалася в сріблястий "Деу Ланос". У машині була компанія, яка поверталася з дня народження. Сиділа в салоні і сама іменинниця. Їй щойно виповнилося тридцять один. Та повернутися додому жінці не судилося. Вона померла на місці. Її подруг з переламами шпиталювали. Добряче дісталося і водіям "Ланосів". Їх теж забрали медики.

 

Від удару ззаду перекинувся мікроавтобус і на вулиці Кіквідзе. Синій "Мерседес" саме зупинився, щоби висадити пасажира. Та раптом німецьку автівку ззаду протаранив "КамАЗ". "Мерседес" виїхав на тротуар та перекинувся.

Юрій Франко, водій "Мерседесу":

- Їхав по Кіквідзе вниз. Отут на Бойчука зупинився на зупинці - і удар сзаді.

- Наскільки сильний удар?

- Сильний. Я нічого не пам’ятаю. Мене викинуло на тротуар.

Окрім водія в салоні "Мерседеса" було ще п’ятеро пасажирів. Чотирьох з них шпиталювали. Кермувальникові поталанило - він відбувся переляком. Як і водій "КамАЗу". Останній тепер виправдовується.

Михайло Легенчук, водій КамАЗу:

- Підрізала зліва машина, я перестроївся в правий ряд. Не вспів я. Зліва машина, зправа машина.

- А швидкість яка була?

- Ну, десь кілометрів сорок.

 

Перевищення швидкості стало причиною аварії і на Харківщині. Водій червоної "Мазди", кудись дуже поспішав. На трасі добряче розігнав свою стареньку автівку. Та якоїсь миті автомобіль став некерованим. Приборкати свого сталевого коня водієві вже було не під силу, і "Мазда" перескочила через клумбу та вилетіла на зустрічну. Під удар потрапило два автомобілі. "Субару" та "Ланос". Від потужного зіткнення автівки добряче порозкидало. Минулося без жертв. Та медики ушпиталили вісьмох.

Григорій Обозний, старший інспектор ДАІ Харківської обл.:

- Пострадало восемь человек. Это три водителя автомобилей, а также пассажиры. Хотелось отметить, как факт, что пострадал в ДТП 11-летний мальчик, который был пассажиром автомобиля "Субару".