Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 жовтня 2010, 13:38 ДТП
В Одесі п'яний водій трамвая врізався в маршрутку
В Одесі п'яний водій трамвая врізався в маршрутку

В Одесі легковик збив пішохода на тротуарі, потім авто врізалося в залізобетонну опору. Від удару стовп звалився на маршрутку. А в Сумах пасажирський мікроавтобус лобом у лоб зіткнувся з "Деу". Постраждали троє людей.

Ще кілька годин тому при кермі цієї автівки сиділа жінка, поруч неї - її чоловік, ззаду - діти. Куди так спішила сім'я - таємниця й досі.

Свідок:

- Жена говорит: "Ну, ничего себе, несется!" Я так глянул - машина пронеслась. Ну, короче, я видел, как она делает вот так по крутой дуге поворот направо на огромной скорости, и ударилась в дерево.

"Швидкої" цей чоловік не чекав. Діти на задньому сидінні були пристебнуті, й тому вціліли. Тут, посеред лісу, білорус зі сльозами на очах згадує, як намагався рятувати їхніх батьків.

Свідок:

- Женщина вообще не шевелилась, я даже не думал, что она хоть какие-то признаки подаст. Но когда я положил ее на бок, она так резко сделала - вздохнула, и вздыхала так с периодичностью с полминуты-минуту, то есть, долго не было вздоха. И у нее еще было долго… пульс я щупал… И я ей говорил: "Не уходи, жи…" В общем, все, что… "Дыши, дыши, дыши"…

До приїзду "швидкої" подружжя не дожило кількох хвилин.

Правоохоронець:

- Внаслідок пригоди водій та пасажир, який був на передньому сидінні, загинули, двоє ж дітей - під наглядом лікарів.

 

Він спокійно стояв перед світлофором, аж раптом…

Ігор, водій вантажівки:

- Встречная машина мне посигналила, показала, я только начал трогаться. Услышал удар, вышел из машины, смотрю - человек под колесами лежит.

Як могло статися, що бабуся під вантажівку потрапила - міліціянти самі не знають. Свідки переконують: пенсіонерка просто не помітила машини.

Юрій, свідок:

- Бежала женщина, очень спешила, колона начала двигаться, эта женщина пыталась перескочить и попала.

Допомогти жінці вже було годі. Від травм вона померла на місці.

 

А в Одесі відзначився трамвай. Він із 15-ма пасажирами в салоні раптово рушив на червоне світло і врізався в "Богдана", що рухався на зелений сигнал.

Алла Марченко, керівник відділу УДАІ м. Одеси:

- Двигался трамвай, который произвел выезд на запрещающий сигнал светофора, в результате чего произошло столкновение с движущимся в попутном направлении автобусом "Богдан" маршрутным. И в результате чего автобус откинуло на движущийся в попутном направлении легковой автомобиль "Мазда".

У маршрутці їхали 17-ро людей. Трьох із забиттями та переламами доправили до місцевої лікарні. Згодом до лікарів звернулися ще двоє пасажирів. За попередніми висновками, в аварії винен водій трамвая, бо сів за кермо напідпитку.