Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 жовтня 2010, 12:11 ДТП
У Дніпропетровську 73-річний дідусь вижив після наїзду автобуса
У Дніпропетровську 73-річний дідусь вижив після наїзду автобуса

Велосипедистка загинула в ДТП на Закарпатті - на неї наїхав легковик "Деу". 45-річну жінку намагалися врятувати лікарі, але марно. Така ж сумна доля спіткала двох людей у Києві.

Двадцятишестирічний водій "БМВ" та його знайома пізньої пори їхали однією зі столичних вулиць. До будинку подружки лишилося кілька кварталів, як раптом автівка стала некерованою і вилетіла на зустрічну. За кілька секунд її протаранили "Жигулі". Від потужного удару в бік іномарка вилетіла на узбіччя. Під час зіткнення найбільше дісталося водієві "Жигулів" та пасажирці німецької машини. Обоє загинули. З місця аварії медики ушпиталили водія "БМВ" та ще двох пасажирів "ВАЗу".

 

А от літньому учасникові ДТП, що сталася у Дніпропетровську, пощастило. 73-річний дідусь серед білого дня йшов тротуаром, несподівано спіткнувся й упав на проїжджу частину. У цей час там на повному ходу рухався маршрутний автобус "Мерседес".

Марія Захарівна, свідок ДТП:

- Вот отсюда он шел с палочкой, и упал прямо туда вот. Мимо проехала маршрутка. Какая - не знаю.

За якусь мить старенький опинився під колесами. Замість загальмувати і зупинити маршрутку, водій натиснув газ, переїхав діда і хутко зник з місця пригоди. З численними забоями, переламами та черепно-мозковою травмою пенсіонера доправили до лікарні. Нині його життю вже нічого не загрожує: за словами медиків, він народився в сорочці. Винуватця ж автопригоди знайшли того-таки дня.

Водій маршрутки:

- Проезжаю. В метре-полтора слышу - сзади кто-то - раз! И упал. Я в зеркало посмотрел, пассажирам говорю: "Всё нормально?" А все: "Нормально". И поехали.

За втечу з місця ДТП проти горе-водія вже порушили кримінальну справу. Йому загрожує три роки позбавлення волі.