Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 жовтня 2010, 10:53 ДТП
На дорогах України сталося не одне криваве ДТП
На дорогах України сталося не одне криваве ДТП

Автомобіль збив коляску з дитиною в Луцьку. Пригода сталася на пішохідному переході. Однорічне немовля нині рятують у реанімації. А нашу програму відкриває огляд кривавих ДТП.

Несамовиті крики й плач. Так розпочався ранок на одній з вулиць Дніпропетровська.

На асфальті три скалічені тіла. Цих пішоходів разом збив джип. Водій "Тойоти Прадо" знехтував правилами, аби швидше дістатися до місця призначення. Щоб обігнати автівки попереду, виїхав на зустрічну смугу і з шаленою швидкістю налетів на людей на пішохідному переході.

Олександр Неборачко, слідчий Дніпропетровського МУ міліції:

- В результате наезда на пешеходов одного из пешеходов отбросило на полосу встречного движения, где на нее совершил наезд другой автомобиль.

Водій, який наїхав на бідолашну жінку, від коментарів відмовився. Однак розповів, як кермувальник "Тойоти Прада", побачивши що накоїв, сів за кермо й втік.

Водій:

- Получается, время было где-то без пятнадцати семь.

- Ану, расскажите, для следствия надо…

- Та не, какое следствие…

Усі троє пішоходів загинули. Двоє на місці ДТП, третя жінка, так і не отямившись, у лікарні. Покинуту автівку водія-вбивці знайшли за кілька годин. А от самого його - й досі розшукують.

Олександр Неборачко, слідчий Дніпропетровського МУ міліції:

- Да, автомобиль найден, водитель с автомобиля скрылся, сейчас проводятся оперативно-розыскные мероприятия по его поимке.

Смертельна ДТП і в Миколаєві. Там теж на зустрічну смугу вилетів джип. "Інфініті" на повному ходу врізався в "Деу Ланос". Позашляховик від удару злетів у кювет.

Олег Тонканцов, заступник керівника управління ДАІ в Миколаївській області:

- Водій автомобіля "Інфініті", 1986 року народження, громадянин Росії, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Деу Ланос", який рухався у зустрічному напрямку.

Водій легковика, його дружина та двадцятитрирічний син загинули на місці. Двадцятичотирирічного водія "Інфініті" забрала "швидка". Утім, у лікарні під час операції хлопець помер.

Трагедія сталася і в Запоріжжі. Там пізно ввечері маршрутка на смерть збила людину. Мікроавтобус "Мерседес" рухався вулицею Космічною, а пішохід - переходив дорогу. За словами водія, він не побачив, як літній чоловік з'явився на проїжджій частині, а коли помітив, - було вже пізно.

Віктор Середа, керівник відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Как свидетельствует из собранных на месте ДТП материалов, мужчина, 59-летний пенсионер, внезапно вышел на проезжую часть из-за троллейбуса, стоящего на обочине, в результате чего произошло ДТП, в следствие чего мужчина скончался на месте. Материалы собраны переданы в следственный отдел.