Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 жовтня 2010, 10:54 ДТП
У Запоріжжі "Таврія" влетіла у трамвай, що розвертався
У Запоріжжі "Таврія" влетіла у трамвай, що розвертався

Збиті пішоходи й травмовані пасажири, понівечені автівки та обідраний трамвай. Усе це було минулими вихідними на українських автошляхах. Найпоширеніша причина пригод - людська недбалість на дорозі.

Аварія у Гуляйполі на Запоріжжі сталася вночі. Дев'ятнадцятирічну містянку та її на три роки молодшого товариша на темній вулиці збила іномарка. Водій з місця пригоди утік, а постраждалих пішоходів із серйозним травмами забрала "швидка". Винуватця ДТП шукали недовго. Ним виявився тридцятиоднорічний мешканець Запоріжжя, він приїхав до містечка на полювання. Після втечі з місця пригоди свого "Форда" чолов'яга залишив у знайомих, а сам заховався у бур'янах. Втім, вже до ранку горе-водія знайшли і доправили до райвідділку.

Сергій Мазурок, інспектор відділу ДАІ Гуляйпільського району:

- На месте происшествия были обнаружены осколки автомобиля, по которым было установлена марка данного автомобиля. В ходе оперативных мероприятий было установлено, где данный автомобиль находится.

 

Трагедією мало не закінчилася і ДТП поблизу Львова. На об'їзній дорозі "Таврія" не розминулася із вантажівкою. Водій легковика знехтував правилами під час виїзду на головну дорогу. Відтак врізався у вантажівку, що прямувала в бік обласного центру. У "Таврії" цієї миті перебувало троє чоловіків, одна жінка та дитина. Усі із різними травмами потрапили на лікарняні ліжка.

Валерій Левицький, водій вантажівки:

- Я двигався в направленні Городоцького кольца, а "Таврія" виїжджала зправа. Я побачив, що вона виїжджає і вже не тормозить - я йому сигналив і уходив вліво, і вже достав його. Все, все що було.

 

Знову таки з "Таврією" в Запоріжжі не розминувся трамвай. Він саме рухався в депо. Легковик - паралельно. Коли трамвай повернув, машина буквально влетіла під днище одного з вагонів. Кінець цієї історії був сумним лише для "Таврії". Її ж кермувальник відбувся легким переляком, а комунальна власність лишилася неушкодженою - вагон тільки злегка пошкрябало.

Віктор Середа,  керівник відділу профілактичної роботи ДАІ м. Запоріжжя:

- Трамвай совершал поворот направо, в трамвайное депо, водитель "Таврии" то ли отвлекся, то ли по какой-то другой причине не увидел этого маневра и совершил столкновение. Согласно пункту 17-3, водитель трамвая имел преимущества, заезжая в трамвайное депо.

 

І дорожня трагікомедія у Криму. Все почалося з того, що наприкінці робочого дня 25-річний хлопець зайшов у гості до знайомого.

Затриманий:

- У него была бутылка водки, я взял бутылку пива, бутылку вина, пошли до него пить, выпили это все. Я сходил, взял десяток яиц, пожарили, надо было еще водки.

Попри заборону господаря гість вирішив зганяти на хазяйський "Волзі" за добавкою. На порожній дорозі не впорався з керуванням, вискочив на узбіччя і врізався в дерево. "Волгу" довелося витягувати з кювету трактором. Ані горе-водій, ані пасажири-камікадзе не постраждали.