Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 жовтня 2010, 12:08 ДТП
На Рівненщині мікроавтобус з пасажирами протаранив вантажівку
На Рівненщині мікроавтобус з пасажирами протаранив вантажівку

І знову ДТП з маршруткою. Цього разу на Рівненщині. Мікроавтобус, в якому їхали 14-ро пасажирів, зіштовхнувся з вантажівкою. Репортаж з місця події.

Більшість пасажирів цієї маршрутки спала, коли відчула страшний удар. Що сталося з водієм - невідомо, люди припускають, що задрімав і він. Мікроавтобус виїхав із Києва до Рівного пізно ввечері. Всю дорогу, згадують пасажири, летіли, мов на пожежу. Гадали, кермувальник усе контролює, проте помилилися. Він не зменшив швидкості, навіть коли перед ним з'явилася вантажівка, тож влетів у великогабаритну махину на всіх парах.

Сергій Конончук, постраждалий:

- Маршрутка їхала дуже швидко, сталася аварія о 5 ранку, в'їхала в "Газон" грузовий, потім паніка, відкрилися двері, всі вибігли. Міліція приїхала швидко, потім швидка приїхала.

З чотирнадцятьох пасажирів, що їхали в маршрутці, половина в лікарні. Загрози їхньому життю немає. Проте, в більшості дуже травмовані обличчя.

Вадим Басавкевич, лікар Рівненської центральної міської лікарні:

- Всі з травмами, ізольованими травмами обличчя і голови. Констатовано на даний час струс головного мозку, переломи кісток носа, травматичні ураження обличчя. Питання про важкість травм буде з'ясовано в процесі динамічного спостереження.

Нині обставини ДТП з'ясовують правоохоронці. Утім, перші порушення вже відомі: водій не мав елементарного дозволу на перевезення пасажирів.