Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 жовтня 2010, 08:02 ДТП
На Житомирщині в результаті масштабної аварії загинуло 6 людей
На Житомирщині в результаті масштабної аварії загинуло 6 людей

Смерть чатує на українців на автошляхах: шестеро людей загинули в масштабній ДТП на Житомирщині. Поблизу села Пряжева о дев'ятій ранку знову був потяг, щоправда, з автомобілів, бо в аварію потрапили одразу п'ять машин.

Шестеро загиблих осіб, одна травмована і п'ять понівечених автомобілів - такі наслідки аварії, що сталася на дев’ятому кілометрі автодороги "Житомир - Могилів-Подільський". Свідки ДТП розповідають: зіткнення сталося з вини водія "Форда". Він мчав трасою з шаленою швидкістю, вискочив на смугу зустрічного руху, де налетів на "Ситроєн". Від дужого удару "Форд" відкинуло на інші машини. Тіла людей летіли з нього врізнобіч.

Свідок:

- Ми ехали в сторону Бердичева и обратили внимание, что летит машина, и ее резко развернуло. Она выскочила на встречку, врезалась в бусик. Машину разорвало на части, и остатки врезались в нашу машину. Благодаря - все сработало, были в ремнях, не пострадали.

У "Форді", окрім водія, було п'ятеро пасажирів. Усі шестеро загинули. Кермувальника "Ситроєна" з травмами доправили до лікарні. В інших машинах ніхто дуже не постраждав. Чому "Форд" на швидкості вискочив на смугу зустрічного руху - можна лише здогадуватися. Правоохоронці кажуть: певно, не впорався з кермом.

Іван Прохоренко, заступник керівника управління ДАІ в Житомирській області:

- На даній ділянці дороги видимість більше 400 метрів, світлий день. Дорога розділена, і причин для ДТП не було взагалі.

Чому водій порушив правила руху - з'ясовуватиме слідство. Та ці страшні кадри з місця аварії вкотре застерігають: не перевищуйте швидкості, бо можуть загинути невинні люди. А використання пасків безпеки може вберегти життя.