Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 жовтня 2010, 10:15 ДТП
У Сумах в аварію потрапила машина швидкої допомоги
У Сумах в аварію потрапила машина швидкої допомоги

В результаті аварій по всій Україні гинули люди. На Дніпропетровщині померло немовля, а у Сумах в аварію потрапила машина швидкої допомоги.

Аварія сталася серед білого дня в Юр'ївському районі Дніпропетровщини. Білий "Фольксваген" мчав від села Чаплинки в напрямку Сергіївки. Водій цією дорогою їхав не вперше, та не зміг розминутися із зустрічним мікроавтобусом. Німецька машина вилетіла на смугу зустрічного руху за кілька метрів від іншого транспорту. Уникнути зіткнення було неможливо.

Юрій Колесник, водій автобуса:

- С небольшой скоростью я ехал, навстречу ехал "Фольксваген". Когда начал приближаться, то я увидел, что водитель тупо смотрит в салон.

- Ваши действия?

- Начал принимать меры остановки, чтобы избежать удара. Но ничего не получилось.

Зіткнення стало фатальним для немовляти. Дівчинка їхала в "Фольксвагені". Медики ушпиталили ще трьох дорослих з цього самого автобуса - двох пасажирів і водія.

 

Ще одна трагедія сталася на трасі "Київ-Чоп". Від зіткнення автівки з вантажівкою загинув тридцятирічний водій легковика. Аварія сталася за вже класичною схемою. Кермувальник "ІЖа" перевищив швидкість і втратив контроль над машиною. Її винесло на смугу зустрічного руху. У салоні авта був ще й шестирічний хлопчик. За його життя борються медики.

 

Ще одна маршрутка стала учасницею аварії в Запоріжжі. Мікроавтобус "Газель" із пасажирами зіштовхнувся з легковиком перед виїздом на греблю "ДніпроГЕСу" з правого берега. Маршрутка рухалася в бік Бородинського мікрорайону, "Тойота" - від парку Енергетиків. На перехресті автомобілі не розминулися. Минулося без жертв. Хто винен - в аварії з’ясовують.

Дмитро Оверченко, інспектор відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Свидетели пока устанавливаются, что-либо пояснить пока по данному ДТП невозможно, так как оба водителя причину ДТП указать не могут.

- А что они говорят?

- Оба участника поясняют, что проехали на зеленый сигнал светофора.

 

У Сумах в аварію потрапив автомобіль швидкої допомоги. Медики саме поспішали на черговий виклик. Та на перехресті не розминулися з автомобілем "Чері". Від удару швидка перекинулася, а китайська автівка протаранила стіну крамниці. Медична допомога знадобилася лікарці та сім’ї з "Чері".

Федір Кравченко, старший інспектор УДАІ в Сумській області:

- Данное дорожно-транспортное происшествие неоднозначно, ни один из водителей не признает своей вины, водитель "Cherry" на данный момент вообще не дает показаний. По данному факту будет разбираться следствие.

 

Водія й пасажира "Крайслера" ушпиталили після аварії в Донецьку. Кермувальник утратив контроль над автівкою й виїхав на смугу зустрічного руху. Це сталося на Ленінському проспекті. Там машин було багато, тож некерований автомобіль урізався в мікроавтобуса. Водій і пасажири другого транспорту відбулися переляком.

Вадим Голда, старший інспектор відділу УДАІ м. Донецька:

- Удар был настолько сильный, что водителя и пассажира автомобиля "Крайслер" пришлось извлекать с помощью сотрудников МЧС и специального оборудования. Хочу обратиться к водителям от имени ГАИ Донецка, чтобы в таких уже тяжелых погодных условиях на мокром участке дороги, в первую очередь, чтобы они были осторожны, следили за техническим состоянием автомобиля, а также за резиной и тормозной системой.