Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 жовтня 2010, 10:40 ДТП
У різних регіонах України в ДТП загинуло кілька сімей
У різних регіонах України в ДТП загинуло кілька сімей

Перевищення швидкості та безпечність водіїв позбавили людей життя в кількох регіонах України. Про масштабні аварії, де гинули цілі родини.

Ця аварія сталася близько першої години ночі. Автомобіль "БМВ" мчав порожньою дорогою в напрямку Сімферополя. Окрім водія, в салоні було ще троє пасажирів. Уночі йшов дощ, та кермувальникові й на думку не спадало їхати повільніше. Якоїсь миті він утратив контроль над легковиком. І уникнути зіткнення з деревом уже не зміг. Від страшного удару загинули всі четверо, серед них і півторарічна дитина.

Дмитро Юришов, заступник командира взводу УДАІ в АР Крим:

- В результате ДТП погибло 4 человека. В причинах ДТП разбирается следствие.

 

Ще одна сімейна трагедія сталася на Херсонщині. У "Ланосі" їхали чоловік, дружина та п’ятнадцятирічна донька. Обставини аварії дуже схожі на попередні. Водій легковика перевищив швидкість, та не зміг впоратися з автівкою. Некермована машина вискочила на смугу зустрічного руху. Уникнути зіткнення з "КамАЗом" було неможливо. Загинули всі.

Віталій Горьковий, керівник УДАІ в Херсонській області:

- В результаті цього ДТП водій, його 49-річна жінка та 15-річна дочка, на жаль, загинули на місці пригоди.

 

Не розминулися дві автівки і в Запоріжжі. Легковик "Чері" та мікроавтобус "Фольксваген" зіштовхнулися на перехресті. З китайського легковика ушпиталили чотирьох осіб. Немовля, трирічну дівчинку та двох жінок. Одну з них затис у салоні авта понівечений метал. Її визволяли рятувальники. Хто з водіїв порушив правила - з’ясують даївці.

Олександр Андрієвський, командир аварійно-рятувального підрозділу:

- У девушки черепно-мозговая травма, жаловалась на боли в спине. С помощью спецоборудования вскрыли дверь и передали скорой помощи.