Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 вересня 2010, 13:59 ДТП
Жителі Одеси побили п'яного водія, який збив жінку
Жителі Одеси побили п'яного водія, який збив жінку

Мешканці Одеси вчинили самосуд над п'яним водієм, котрий позашляховиком збив людину. Жінка стояла на тротуарі, аж раптом на неї налетів "Ленд Крузер". Самовидці вирішили провчити п’яного водія і взялися його гамселити.

Чорний позашляховик "Тойота Ланд Крузер", повертав біля нічного клубу, вдарився в стовпа і збив людину. Жінка стояла на тротуарі, й не втямила, як опинилася під колесами авта. Лікарі швидкої діагностували в постраждалої струс мозку й численні забиття.

Свідок:

- Тут она стояла, стояла боком, на пешеходном переходе. Тут был красный, для пешехода был красный, женщина тоже стояла.

Аварія в центрі міста зібрала чималий натовп. У позашляховику їхало двоє, водій і пасажир, не озброєним оком було видно: вони напідпитку. Одразу після ДТП обидва швиденько сховали до багажника номерні знаки, а потім ще й лаяли інспекторів. Самовидці вирішили провчити зухвальців і взялися їх гамселити.

Міліціянтам довелося розбороняти, аби народні судді не переборщили. Зі слів очевидців, винуватець аварії поводився нахабно, розмахував якимось посвідченням. Даївці високий статус водія заперечують.

Олександр Якимович, керівник ГУ ДАІ в Одеській області:

- Один из участников, которого привлекается в территориальном органе внутренних дел, был досмотрен на месте, никаких корочек там нет. За керування в нетверезому стані йому загрожує штрафні санкції, які визначає суд, або позбавлення права керування від року до двох. Це сугубо прерогатива суду, яке буде рішення.

Експертиза підтвердила: водій перебував при кермі напідпитку, у його крові знайшли багато алкоголю. Як покарають нахабу - поки невідомо.