Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 вересня 2010, 11:13 ДТП
У Харкові трамвай став причиною зіткнення 11-ти автомобілів
У Харкові трамвай став причиною зіткнення 11-ти автомобілів

І знову на українських дорогах гинуть люди. Смертельна поїздка на Дніпропетровщині. Автівка вилетіла з дороги на узбіччя, де врізалася в дерево. А в Харкові трамвай спричинив аварію 11-ти автівок.

Чому сталася аварія - ніхто з її учасників пояснити вже не зможе. Шансів вижити у водія й пасажирів не було. Вітчизняна автівка, певно, мчала з чималою швидкістю. Якоїсь миті кермувальник утратив контроль над машиною, й її викинуло на узбіччя. Легковик зупинився тільки після зіткнення з деревом. Тіла рятувальники витягали з купи брухту.

Ігор Лісовий, керівник відділу ДАІ Криничанського району:

- Водій автомобіля "Таврія" не впорався з кермуванням, з’їхав в кювет, в результаті чого скоїв наїзд на дерево. При даній транспортній пригоді водій загинув, та двоє його пасажирів.

 

Ледь не трагічно закінчилися велоперегони у Криму. Неподалік Сімферополя в колону двоколіних влетіла "Таврія". Вона супроводжувала двоколісних, та раптом у неї врізалися "Жигулі". Від удару "Таврію" відкинуло на спортсменів. Унаслідок аварії постраждали водій "ЗАЗа" і троє велосипедистів.

Анатолій Зуєв, керівник відділу ДАІ Симферопільського району:

- В результате ДТП был осуществлен наезд на организованную группу велосипедистов. Три велосипедиста пострадали. Проверку проводит следствие.

 

Одинадцять автівок стали жертвами скаженого трамвая в Харкові. За версією вагоноводи, його підрізала одна з машин. Відео з місця пригоди - добра ілюстрація, коли треба пояснити, що таке "принцип доміно".

Микола, постраждалий:

- Вдруг, ни с того ни с сего, резкий удар, мою машину разворачивает поперек и двинет на все остальные машины до полной остановки.

У харківському "Електротрансі" стверджують: аварію спричинив один із водіїв, що обганяв вагон ліворуч, та ще й вискочив просто перед ним. Власники побитих автівок переконані: у вагона не спрацювали гальма. Чи насправді це так - тепер з’ясовують фахівці.

Віктор Нетяга, інспектор відділу ДАІ м. Харкова:

- Возможен отказ тормозов, но это могут установить только эксперты, либо не выдержала безопасную скорость.

Постраждалих серед людей немає: вагон був порожнім, бо їхав у депо.