Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 вересня 2010, 11:50 ДТП
В Одесі патрульна машина врізалася в автомобіль з молодятами
В Одесі патрульна машина врізалася в автомобіль з молодятами

З весілля - на лікарняне ліжко. В Одесі в автомобіль, в якому їхали молодята, врізалася патрульна машина. Звинувачення на свою адресу даївці відкидають. Кажуть, вони мчали вночі на пожежу.

Це фотографії з місця ДТП. На нічному перехресті не роз’їхалися патрульна машина і "Дача Логан", в якій їхали наречені.

Олександр Якимович, керівник ГУ ДАІ в Одеській області:

- Столкновение такое было, но оно было не со свадебным кортежем. Водитель автомобиля "Дача Логан" не дал перевагу в движении патрульному автомобилю, который двигался во встречном направлении, который двигался со спецсигналами, в результате которого произошло ДТП с механическими повреждениями.

Тим часом, в обласній лікарні розповіли: тієї ночі до них справді звернулася пара молодят. По допомогу наречені прийшли у весільному вбранні.

Валентина Нікова, завідувачка приймальним відділом Одеської обласної лікарні:

- При осмотре оказалось, что у молодого человека ушибы мягких тканей лобной части головы. У девочки имеется перелом ключицы со смещением. Оказана первая помощь, наложена повязочка ДСО.

В обласній службі ДАІ усе заперечують: кажуть, у ДТП потрапила не весільна автівка, а таксист.

Олександр Якимович, керівник ГУ ДАІ в Одеській області:

- Нахождение свадебного кортежа в 0.15 ночи на улицах нашего города уже само по себе подразумевает вопросы, плюс автомобиль "Дача Логан", который работает в режиме такси. Есть показания водителя о том, что в машине у него пассажиров не было.

На водія-порушника інспектори склали протокол, той тепер сплатить штраф. Чи покарають водія автівки ДПС, який їхав на червоне світло з проблисковими маячками, поки не відомо.